12.6.2011

Starbucksia kylmäkaapista

Oli tossa joku aika sitten puhetta Starbucksista ja allekirjoittanut kehotettiin testaamaan kylmäkaapista löytyvät SB-juomat. Olin jo huomannut nämä aiemmin ja purkin kylkeä luettuani olin skeptisyyttä täynnä.

Silti testasin tavaran rohkeasti. Tällä kertaa ei tarvinnut muuttaa näkökantaani. En oikein tajua, mitä tää on. Tää oli joku mokkalattesuklaasetti tää, jonka sumiksella otin. Maistui laihalta kaakaolta. Se oli eka kylmä kahvijuoma, jonka koskaan olen juonut, mutta vaikea ainakaan näille Starbucksin juomille on mitään ruusuista tulevaisuutta povata.

Ehkä en vain ole kohderyhmää, ehkä näiden ei ole edes tarkoitus muistuttaa kahvia. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun olen väärässä. Vahva brändihän SB:llä on, joten siltä kannalta kiinnostus näihin juomiin on luultavasti kova. Väkisin tulee mieleen, että ehkä nämä myös on juuri sen makuisia kuin niiden pitää. Ei kai ne muuten maistuisi tältä? Frezzaa vai mitä ne on ne lasipullojutut, joita hipit juo, niin niitä en ole maistanut, niin ei ole verrokkia.

Niin tai näin, loppukaneettina mainittakoon, että parasta juomassa oli teknisesti onnistunut teleskooppipilli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti