17.12.2011

Joulukolanterin 17. luukku: Hansen's Cane Soda Vanilla Cola.

Jos ei Palliksen joulukolanterista muuta jää mieleen, toivon ainakin ettei kukaan ikinä, koskaan, missään osta itselleen litkua jossa lukee cane sugar. Pari päivää sitten paasasin toisesta pettymyksestä. En luonnollisesti itsekään ostaisi parin euron tölkkiä, jonka tiedän maistuvan märkivälle genitaalialueen avohaavalle, mutta nyt on pakko uhrautua joulumielen vuoksi. Joulunahan kuuluu vituttaa, joten se tulee samalla hoidettua.

Taas hehkutetaan tölkissä että sisältää "real cane sugar", mikä suomeksi tarkoittaa että juoma maistuu aivan karmealta. Kai tämä on jotain luomua, mutta maku on todella keinotekoisen oloinen. Jätin taas puolet tölkistä juomatta, vaikka annoin sille parhaat mahdolliset olosuhteet tulla nautituksi kokonaisuudessaan. Join juomani katselleen jääkiekkoa, eikä silti maistunut. Ei edes huomaamattaan. Joka kulauksella mieleeni pulpahti ajatus, että miksi ihmeessä kidutan itseäni tämän tason juomilla. Ei todellakaan juomisen arvoista, edes muita pelastaakseen.

Lukijat, teidän täytyy vannoa että uskotte sanaani ja ette koskaan osta cane sodan tyyppistä kolaa. Muuten uhraukseni oli turha ja yhä useampi meistä joutuu kärsimään.

2 kommenttia:

  1. 6-1 rajan läheisyydessä asuessani voin vahvistaa tämän tosiasian. Ruotsista tuota paskaa saa.
    A series chronicling the daily activities of an unusual prison facility and its criminal cane sugar.

    VastaaPoista