12.12.2011

Joulukolanterin 12. luukku: Voiko olla liikaa kolaa?

Ensin vastaus: melkein voi.

Tästä taisi jäädä kirjoittamatta tarjouksen aikaan. Olin ehkä niin shokissa, että en saanut sanaa suustani. Nimittäin Mäkkärin taannoinen tarjous siitä, että eurolla puolikas kola, mitä kauneutta! Nyt muistan, taisin feseen kuvan postata, mutta en muuta. No nyt analyysi, siltä varalta että tarjous pian uusiutuisi.

On nimittäin niin, että tässä on jo melkein liikaakin. Kaksi juustoa ja pieni kola on aika näpsäkkä combo. Liian iso kola jotenkin rikkoo tuon seesteisyyden, joka VMK:hon liittyy. Herkkyys ja kauneus järkkyy. Mutta pakkohan se on ottaa - ja pakko juoda. Ja ennen kaikkea, onhan se loistavaa, että kola on halpaa.

Kävimme tarjouksen aikaan vaimon kanssa Mäkissä. Se tahtomalla tahtoi pienen limpparin. Myyjätär oli änkkänä, sillä pieni kola oli paitsi pienempi, myös kalliimpi kuin iso. Laskutti lopulta isosta ja antoi pienen. Kuulostaa koijjaamiselta, mutta ainoa joka tilanteessa huijasi oli vaimoni, joka huijasi itseään. Sairasta tuommoinen, että ei juoda limpparia, vaikka sitä olisi tarjolla.

No, niinhän sitä sanotaan, että toisen pään sisään ei voi päästä. Ja myös niin sanotaan, että kolaa ei voi olla liikaa, mutta tuo pääsee jo lähelle.

4 kommenttia:

 1. Joko olette testanneet Sisu-pastillin kolaversiota?

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä, otetaan työn alle.

  VastaaPoista
 3. Taitaa olla toinen näistä: http://pallolaajennus.blogspot.com/2011/11/vetaistaanpa-sisua-poskeen.html

  Jari Sarasvuota mukaillen: "Lukekaa tätä blogia."

  VastaaPoista
 4. Tanskassa kerran ravintolassa ostin ison kokiksen, koska ajattelin, että se pieni on 0.33 tai jopa pienempi. Sellaisesta jää vielä vähän jano. Kuinka ollakaan sieltä tuli 0.75 kola, se oli jo hieman liikaa :D

  VastaaPoista