1.12.2011

Moikkelis Helistimeen

Viime aikoina tietoturvasaralla kuuluisuutta kerännyt Helistin.fi-sivusto kirjoitti jutun. Oli muuten mielenkiintoisesta aiheesta, eli pekoninmakuisesta äidinmaidonvastikkeesta. Hieno aihe, itsekin voisin kuvitella kirjoittavani siitä. Tässä Helistimen pläjäys.

Olen vähään tyytyväinen mies. Ihan mieluustin näin kansalaisjournalistina teen osan oikeidenkin journalistien työstä, sillä pitäähän henkilöä auttaa mäessä. Mut hei jos Jami ens kerralla pistät vähän pallistribuuttilinkkiä jutun perään, niin tämän armottoman jalkatyön tekijät saa kans kredittinsä. Ei me kuitenkaan ihan samoista apajista kilpailla, vaikka Leinonen ja Koivisto kaikkien mammojen suokkareita onkin.

Tai toinen vaihtoehto on, että jos viititte vaihtarina duunata meille pari joulukolanteriartikkelia sivuillemme, niin sekin käy. Puolentusinaa vielä uupuu. Aiheena kola, tyylisuunta vapaa.

P.S. Meni muuten tuo karppausviittauskin väärin, jos nyt aletaan nillittää, vaikka pisteet edes viittauksen yrittämisestä. Sekin oli - totta kai - kaverini tekosia, mutta toisesta lehdestä. Mut tää on tällaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti