8.12.2011

Joulukolanterin 8. luukku: Siti Cola

Sen minkä Lidl säästää graafisessa suunnittelussa ja paskoissa TV-mainoksissa, se voittaa hinnassa. Puolitoista litraa lähtee palttiarallaa eurolla. Ei se tietenkään mitään erikoista ole, ainahan kusta voi pullottaa ja pyytää pari lanttia köyhältä. Mutta Siti onkin miellyttävä poikkeus halpakokisten räjähdysmäisesti kasvaneessa genressä, nimittäin se jopa yllättää positiivisesti. Halpiskolan kanssa olemme tottuneet saamaan jotain menettelevää ja nielleet pettymyksen ilman laadukasta kokispotkua rintalastassa. Sitiä kuitenkin voisi luonnehtia jopa hellävaraisen pöyhkeäksi juomaksi. Happo ei ole hyökkäävä kuin gojimarjoista innostunut naishenkilö, vaan hellävaraisesti kurkunpäätä hyväilevän pehmeä raikkauden tuulahdus. Suosittelen kokeilemaan.

Erikoispisteet täytyy antaa kyvystä pitää pullon koko maltillisessa 1,5 litrassa. Rumaa päätään nostava kahden litran pullojen suosiminen on kokismiehen mielestä erittäin huolestuttavaa, mutta puhutaan tästä sitten toisessa Joulukolanterin luukussa!

3 kommenttia:

  1. http://www.facebook.com/WorldofCocaCola <---siinäpä ehdotusta luukuksi nro 24, pallolaajennuksen opintomatka; itse Motherlandiin, asian ytimeen, ns.suoraan kohteeseen !

    tv, FANI

    VastaaPoista
  2. Mahtava idea ja erittäin asiallisen oloinen blogi. Itse pistelen perinteisemmällä olutkalenterilla, 24 erilaista.

    http://pastaaks.blogspot.com/p/joulukalenterin-2010-oluet.html

    VastaaPoista