29.11.2011

Lama-ajan allasbaari

Pahoittelen kuvan mittasuhdevirheitä, taiteilijan luonnoksessa rintalihakset näyttävät aivan liian pieniltä.
Kävin Levin uudessa kylpylässä näyttämässä turisteille miehenmallia ja muutenkin pyörittelemässä Tatjanoiden uimalakkeja hiusjatkeiden päällä. Pullistelu vie voimia, etenkin jos joutuu jatkuvasti käymään kylmäaltaassa ihan vain siksi että uikkarit mahtuisivat päälle eivätkä repeäisi silkasta miehuuden laajentumisesta.

Olin saapuessani ladannut yhden kaljan verran rahaa kylpylärannekkeeseen, jotta voisin virkistää oloani allasbaarissa. Allasbaarista mieleeni tulee Eddie Murphyn näköinen mies tarjoilemassa minulle porealtaaseen juomia, joissa on sateenvarjoja ja pari eriväristä pilliä. Aijjai, mutta toista sen on Levillä. Allasbaarissa on kylttejä, joissa kerrotaan ettei juomia saa viedä altaisiin. Kuuden euron kaljan saa siis nauttia niukissa  uimahousissa metallisissa tuoleissa altaan vieressä. Voisin kuvailla allasbaarin tunnelmaa sanoilla löysä ja kulli. Uskoisin että allasbaarin liikevaihto olisi nykyisen marginaalisen sijasta edes niukasti positiivinen, mikäli homma tehtäisiin oikein. Ja leviläisille tiedoksi, asian tekeminen oikein ei sisällä allasbaarin siirtämistä kylmävesialtaan äärelle, mitä palavereissa varmasti jo suunnitellaan. Uskoisin että Veli Venäläinen mieluummin polttaa rahansa ämpärissä kuin tuhlaa sen laimeaan kaljaan, joka pitää juoda hypotermian rajamailla uimahallin nurkassa.

On jotenkin äärimmäisen ahdistavaa maksaa 18 euroa pääsymaksua, päästäksesi toteamaan että kaikki todellakin pitäisi tehdä itse. Mikäli ensi vuonnakin Levin pujottelun maailmancup on katkolla lämpimien kelien takia, suosittelen lumitykkien hilaamista kylpylän allasbaariin. Siellä on ainakin helvetin kylmä.

2 kommenttia:

  1. Tiukkaa kommenttia :) Jos miehuus kuitenkin pyrki jatkuvasti laajentumaan, ei reissua voine pitää täysin epäonnistuneena?

    VastaaPoista