25.11.2011

Kebab pakastettuna, kiitos

Tämäkin aamu alkoi kuin mikä tahansa aamu lintukodossa. Pullea kirkonmies on taas ollut liian lupsakka naisten keskuudessa ja Ilkka Kanervalla on edelleen matkapuhelin. Janne Katajan talo on toivottavasti edelleen homeessa, ilmeisesti on koska äijä pilaa TV-iltani joka ikinen päivä. Kaverilla ei selkeästikään ole kotia mihin mennä. Valmistaessani urheilijan aamiaista ranskanperunoista ja Lidlin kebabista, äkkäsin yhtäkkiä etten ole kertonut teille tuntemuksiani kyseisestä pakastealtaan parhaiten varjellusta salaisuudesta.

On täysin terveellistä olla hieman skeptinen pakastetun kebabin ollessa kyseessä. Pakastaminen ei oikeastaan tee millekään asialle hyvää, paitsi Wesley Snipesille ja Sylvester Stallonelle. Olen suhteellisen skeptinen minkä tahansa kebabin suhteen, mutta ripuliriski on otettava jotta edes joskus kokisi elävänsä. Ja kunnon keburipuli todellakin muistuttaa omasta kuolevaisuudesta erittäin tehokkaalla tavalla. Tärkeintä on kuitenkin että noin kolmen euron kebu maistuu oikeastaan yllättävän hyvältä, jopa paremmalta kuin heikomman tason veronkiertokebabit. Yhdestä paketista tekee noin kolme tukosta aortan ympärille. En osaa tarkalleen arvioida pakastetun kebabin vaikutuksia, mutta uskoisin että yksi loota tätä kamaa heikentää cooper-testisi tulosta parilla sadalla metrillä. Ei paha diili. Juokseminen on niille, joilla ei ole tarpeeksi laajaa DVD-kokoelmaa.

Ruokablogi Pallolaajennus voi siis avoimin mielin suositella askelta pakastealtaaseen. En takaa menestystä, mutta onhan se hieno käryyttää kebua omalla pannulla aamutuimaan.

1 kommentti:

  1. Pakastaminen totisesti paransi Sylttyä. Sen jälkeen se neuloi kuin kone...

    VastaaPoista