13.11.2011

Onni isälle - epäonni possulle

Tietämättäni vedin niin sanotusti potiin kotiin. On nimittäin ehdoton pelimiesratkaisu tehdä lapsi loka-marraskuun vaihteeseen, pääsee suoriltaan juhlimaan isänpäivää. Tän tajusin tässä joku aika sitten.

Itse piti kyllä ostaa pekonit kaappiin eilen. Hippulat vinkuen ennen kuutta kauppaan, kun oli jotenkin muka jäänyt. Ihmiset varmaan katsoivat, että siellä mennään olutta ostamaan, mutta tällä kertaa kyse oli kuolleesta porsaasta. Vaimo onneksi tajusi käryttää tavaran aamulla ja lapsi sen verran käyttäytyä, että possu kavereineen pääsi masun lämpöön kaikessa rauhassa.

Itseni on vaikea kuvitella isänpäivää ilman pekonia, vaikka vasta ekaa vietänkin. Tietyt asiat tietää kuitenkin jo etukäteen ja tämä on niitä. Rikollista ajatella heitä, jotka ovat naineet niin sanotun viherpiipertäjän. Tuskin on yhtä hyvä palvelu: "Hyvää isänpäivää, tässä kylmää tofua ja auringonvalossa lämmitettyä rooibosta." Ei saatana.

4 kommenttia:

 1. Viitoskerroksen nainen16. marraskuuta 2011 klo 12.53

  Tarkennetaan tähän alkuun, että päivystän nyt mahoineni kotona enkä viidennessä kerroksessa. :) Meillähän vietetään isänpäivää virallisesti vasta ensi vuonna. Harjoituksen vuoksi kuitenkin paistoin pekonia miehelle jo tänä vuonna. Toki otin itsekin ihan vaan laaduntarkkailumielessä. Mutta siis nyt on pakko kysyä, että onko toi eka juttu oikealla joku keksi vai vielä yhden juoman alunen? Hirveän monta juomaa sulla! Mä taidan kans lisätä kylmän kaakaon aamupalalle.

  VastaaPoista
 2. Pitää olla monta juomaa ehdottomasti ja kylmä kaakao toki. "Juomanalunen" on stroopwafel. http://pallolaajennus.blogspot.com/2010/10/what-is-holland.html

  Käske miehes hakee noita Kampin K-Supermarketista. Kelpais Staufferillekin.

  Hauskaa odotusta!

  VastaaPoista
 3. Viitoskerroksen nainen17. marraskuuta 2011 klo 12.47

  Okei! Kiitti! Ja oikein leppoisaa ja mukavaa vauvanhoitoa myös sinne!

  VastaaPoista
 4. Meijän iskän isäinpäivään on aina kuulunut 3 ihanan tyttären "paljon onnea"-laulun säestyksellä herääminen noin 20 vuoden ajan. Nyt perinne katkes kun on 2/3 muuttanut omaan asuntoon..
  Toki leivoin iskälle sen korvaukseksi helvetin isoja ja epäterveellisiä amerikan pannukakkuja. :)Tykkäs ihan oikeesti. Mutta tota pekonia ei olla viel opetettu iskälle, ehkä ensi vuonna..?

  VastaaPoista