15.11.2011

Miller-ihmetys, välituomio

Kirjoitin taannoin Miller-oluesta ja ihmettelin, että se on kirkkaassa pullossa. Luulin, että se oli bisselle säilymiskysmä ja olin ymmyrkäisenä. Kysyin asiaa (Leinosen jälkeen) suurimmalta auktoriteetiltani eli Baariminnalta, joka paneutuikin asiaan ja vastasi tuonne postaukseen. Tässä vastaus kaikkien ihmeteltäväksi, olkaatten hyvät:

"Minä oon tätä nyt vähän kyselly ja ei oo saatu mitää tolkkua tähän, paras vastaus on ollu että itse olut on muutenkin niin paskaa, ettei sitä valo enää pilaa. Ainoo järkevä juttu joka kesittiin tähän liittyen on se, että esim Corona yms tulee aina 'pahvisixbäkissä' eli se pahvi vähän estää valon pääsyä. Milleristä en tiiä, mutta monet jenkkioluethan on kans noissa pahvisissa kuuen paketeissa" 

Tuo "muutenkin niin paskaa" on ihan uskottava aksiooma. Mutta koska olen perinpohjainen miekkonen, aion jaksaessani kysäistä asiaa Miller-oluen panijoilta. Katsotaan, mitä Ameriikan veljet vastaavat, jos jaksavat. Palaan asiaan.

1 kommentti:

  1. Ihanaa olla Leinosen jälkeen suurin auktoriteetti. :D En oo itekään tohon vastaukseen ihan täysin tyytyväinen, joten kysympäs asiantuntijoilta kun sellasiin joskus jossain messuilla tai reissuilla törmään!

    VastaaPoista