25.11.2011

Lidlin kebab - vittu mitä paskaa

Jos pitäisi lonkalta sanoa, mikä on ollut viime aikojen huonointa syömääni ruokaa, vastaus olisi Lidlin "kebab". Kaksikin ihmistä, viimeisimpänä Leinonen on tuota tavaraa kehunut mulle lyhyen ajan sisällä. Niinpä minäkin sitä ostin äsken.

Voi Jeesus mitä shaibaa, oikeesti. Pannulta maistellessani vähän ihmettelin, kun tuntui, että on vähän sitkasta tavaraa tuollaiseksi tuotetuksi kamaksi. Annoksen väsättyäni iskin kiinni ja sattumia oli joukossa paljon. Jos jotain en lihaani halua, niin se on sellaiset mukavat pikku möykyt, joihin ei hampaat pysty. Koko paska lensi roskiin siinä vaiheessa, kun hampaassa rusahti siihen malliin, että taisi olla Helunan sorkka, jota siinä jyystin.

Otan any day of the week mieluummin huonoimman kebabravintolakepun kuin Lidlin "kebabbia". Tarkemmin ajateltuna ottaisin mieluummin luodin tai kaksi kallooni... Tuli taas todistettua, että sakukaupasta kannattaa ostaa korkeintaan nesteitä ja toisinaan metukkaa. Kun kävin äsken kaupassa, edellä ollut nainen osti ovimaton. Oikeesti olisi minunkin pitänyt ostaa sellainen. Suikaloituna ja paistettuna se olisi kepittänyt tuon lihan mennen, tullen ja vielä kerran palatessaan.

1 kommentti:

  1. Meijän lähipizzakebun kebab on suoraan samaiselta pakastealtaalta.

    VastaaPoista