21.11.2011

Mäkki-dumppausta

Oli taas kertynyt noita Mäkki-kuvia. Kuvien määrästä päätellen meikäläinen varmaan pitää yksin pystyssä kahta-kolmea ravintolaa. Vaikka totta kyllä täytyy myöntää, että multakin on mennyt näiden kaikkien syömiseen useampi kuukausi varmaan. Vaikka yhtä totta on, että jokaista en oo kyllä kuvannut.

Draamaa oli ilmassa, kun tällä viikolla kävin Rokkimäkissä Töölössä. Olisin halunnut Ruisquupeen, mutta en saanut. Ei kuulemma ole listalla. Mitä hittoa tekee sellaisella listalla, jolla ei ole Ruisquupeeta? Piti ottaa sitten Ruis Feast, joka on sama purilainen rehuilla lisättynä. Feasti on ihan hyvä, mutta siitä ei tuu samaa jytky-fiilistä. Reissumies jauhelihapihvillä, my man! Se vasta jotain on. Tietysti voisi tilata fiistin ilman rehuja, mutta en halua "ilman" linjallekaan lähteä. Lerppakullien touhua moinen.

Tossa on parikin kahvi ja juusto -aamupalaa. Olen taas lirvahtanut siihen. Olin jo päässyt pois siitä, kun logistisesti se hieman vaikeutui työpaikan muuttuessa, mutta nyt olen vakinaama Kampin Mäkkärissä. Jos joutuu kuusi minuuttia odottaan bussia, miksi sitä ei etukäteen palkitsisi rankasta työpäivästä tai miljoonannesta vaihdetusta vaipasta?

Muuten täytyy sanoa, että ihan snadisti mennyt ehkä maku Mäkki-hamppareihin. Ainoastaan juustot ovat säilyttäneet lumonsa. No, sitten se on selvä peli: syödään juustoja.

P.S. Sori sivun vittumainen taitto :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti