17.11.2011

Kaiken pitäisi maistua peksulta

Everything should taste like bacon. Persuille tiedoksi, että se on suomeksi: kaiken pitäisi maistua pekonilta. Ehdottomaan helmeen törmäsin netissä, kiitos vaan nimimerkki Velipojalle taas. Kyseessä on pekoniaiheinen nettikauppa JiiDeen pekonisuola.

Hienoja joululahjaideoita seinästä seinään. Vingutin Visaa äsken itsekin, vai mikä MasterCard se on. Kaikista kummallisimpia tuotteita en ostanut, mutta huulirasvan kyllä. Minä olen siis kohta se miekkonen, joka jakaa pekonin makuisia pusuja steissillä... Arvostelu seuraa, kunhan kusti on polkenut.

Kummallisin tuote on kuvassa. Pekoninmakuinen äidinmaidonkorvike, voidaan antaa nollakuukautiselle. Just. Meikäläinen diggailee peksua ihan tosissaan ja sopivasti olisi koehenkilökin maistamaan tuota tököttiä, mutta ei kävisi kyllä mielessäkään antaa, täytyy sanoa. Only in America.

Sopivampia outouksia kaupassa oli pekoninmakuinen liukkari. Sitä saa kaupassa sikspäkissäkin, jos "asut Etelämantereella ja tarviit kunnon varaston". Tuo oli kyllä jo houkuttelevampaa, mutta paha vaan nykyisessä parisuhteessa se olisi kumppanini, joka tosta enemmän hyötyiisi enkä usko, että hänellä on kiinnostusta. Ei ymmärrä hyvän päälle. Jos olisin nainen tai "oinoslainen", tilaisin heti putelin testiin.

Mutta käykää katsomassa, kivoja pekonituotteita eikä ainakaan pienemmissä satseissa postikulutkaan eivät olleet törkeät.

6 kommenttia:

 1. Jep, pekonista ihan kaikkea: http://baconsalt.3dcartstores.com/baconlube_p_60.html

  VastaaPoista
 2. Sopii kuulemma mihin vaan mausteeks! http://open.salon.com/blog/paulhinr/2011/05/11/bacon_powder Ite en oo vielä testannu!

  VastaaPoista
 3. Näytin tämän ja linkin takaa avautuvan ruokamaailman miehelleni. Tuleepahan vaihtelua kebabiin - mutta vain ruokapöydässä. You created a monster.

  VastaaPoista
 4. Edellisen voisi ymmärtää niinkin, että kebab on edelleen makuukammarin ykkönen. Ei sillä, en tuomitse.

  VastaaPoista
 5. Mää en hämmästy enää mistään... -> http://www.stara.fi/2011/11/18/yhdysvaltojen-hallitus-pizza-on-vihannes/

  VastaaPoista