25.10.2010

Snickers, se paskin

Kauppojen ja huoltsikoiden 5 kappaletta 3 euroa tarjouksissa on aina valittavana Mars, Snickers ja Twix (Raider R.I.P.!) Yleensä tulee otettua kaksi Marssia, kaksi Twixiä ja kun ei osaa päättää ottaisiko kolmannen Marssin vai Twixin, ottaakin Snickersin. Ja se Snickers jää aina viimeiseksi ja sitäkään ei välttämättä viitsi syödä kokonaan.

En vaan diggaa tuosta pähkinäsuklaasta. Se on imelää, muttei hyvällä tavalla imelää kuten Mars. Siinä on purtavaa, muttei rouskuvalla tavalla, kuten Twixissä. Ehkä joku pähkinäfani diggaa, itse en. Taisivat joskus mainostaa Snickersiä ravitsevana suupalana, joka auttaa jaksamaan. Get real, se on karkkipötkö. Sen kuuluu olla hyvää, eikä mitään muuta.

Mitäs mieltä lukijat? Olisko seuraava äänestys Mars, Snickers vai Twix?

10 kommenttia:

 1. Hyvä idea äänestykseksi.

  En juuri diggaile pähkinöitä, mutta kyllähän Snicksu on hyvä.

  VastaaPoista
 2. Musta kans hyvä idea äänestykseksi. Mut oon kyl vähä eri mieltä Leinosen kans. Kyllähän Snickers tosin useimmiten vimpaksi jää, mutta hyvvää se on. Ja vaihtelua niihin muihin!

  VastaaPoista
 3. Juu, tästä vaan äänestys! Olin ennen ihan samaa mieltä kun Jussi L, mutta voi hitto, jotenkin vahinogossa aloin tykkäämään Snickersistä ja nykyään niitä lähtee matkaan 2/3 eikä Mars mahdu enää joukkoon :/

  VastaaPoista
 4. Olen allerginen, mutta silti pakko ottaa Snickeri aina silloin tällöin. Tiedä sitten onko ne pähkinät, jotenkin vähemmän pähkinöitä, kun ei kurkkua ala ahistamaan...

  VastaaPoista
 5. snickers, mars niin äklö ja twix kuiva

  VastaaPoista
 6. Oot allerginen, mutta silti vedät Snickuja? Arvostan.

  Saakura, puhutte niin paljon patukasta, että pitää ostaa koko trio.

  VastaaPoista
 7. Jumankauta, oot sä ostanut koko trion ja mä en oo nähnyt yhtään niistä, saatikka maistanut! Nyt voi illan ruoka olla uhattuna.

  VastaaPoista
 8. Kävin ruokatunnilla. Vipelsin kuin pieni eläin Stockalle. Söin jo kaksi, tutkivan journalismin hengessä.

  VastaaPoista
 9. Snickers on suosikkini, sitten Twix ja viimeisenä Mars.

  VastaaPoista