27.10.2010

Mieskoko

Meikäläisen työviikko loppui tällä kertaa keskiviikkoon. Neljä päivää vapailla ja vähän isommalla palkalla takaisin töihin. Miksipä en juhlistaisi asiaa olusella.

Kävin ostamassa litran tölkin Karhua. Vaikka se vähän jurpoa onkin, niin jotenkin tuo iso tölkki olutta viehättää meikäläistä. Kai se on se, että se on niinku normi, mutta kuitenkin hermeettisen iso. Toivottavasti junttius ei ole eskaloitumassa, harmittaisi äänestää Tony Halmetta kevään vaaleissa. (jos Jussi kerran käsittelee politiikkaa, niin mää kans.)

Meikäläinen diggailee Hollantia, jossa olut myydään pienissä laseissa. Se on aina kylmää ja tuoretta. Litran tölkissä se väljähtyy ja lämpenee. Kalliskin tölkki on. Mutta jotain perusvaistoa se viehättää.

Eihän tällaisen ostamisessa mitään järkeä ole, mutta siksi justiin ostin. Cheers.

4 kommenttia:

 1. Hah, join tölkin ja aloin ajatella, että on perjantai. Tohtori suosittaa.

  VastaaPoista
 2. Hei kysymys: kuuluuko mäkkärin juustoburgerin (ne euron läpyskät) olla ilman majoneesia? Seireeni kutsui tänään niin vahvasti, että piti tyypätä monen monen vuoden tauon jälkeen ja petyin enemmän kuin MIHINKÄÄN muuhun asiaan koskaan. Ei majoneesia! WTF? Juustopurilainen joka maistui vain ketsupille??? Välissä siis pihvi, juusto, jotain sipulimössöä ja ketsuppia. Ei helevetti menee usko elämään ihan totaalisesti!

  VastaaPoista
 3. Joo ei niissä majoa pitäs olla. Oliko Koiviston hypetys ajanu sut ihan ylivoimaiseen odotukseen?

  VastaaPoista
 4. Voi, pahoittelen vilpittömästi, jos mun hype on tuottanut pettymyksiä elämässä. Juustoista ei kaikki tykkää, ja joidenkin sellaisten ihmisten kanssa ole ihan väleissäkin :)

  Ei siinä majoa ole, eikä kuulu olla. En tiedä, mille maistuu, muuta kuin hyvälle.

  VastaaPoista