22.10.2010

Value Meal Koivisto REDUX!

Vähemmänkin innokkaille lukijoille Value Meal Koivisto (VMK) on jo tuttu käsite. Ateria sisältää kaksi mäkkärin juustoa ja pienen kolan. 3,10 eurolla irtoava kevyt ateria sisältää lähestulkoon kaikki mitä kasvava nuori mies tarvitsee. Rasvaa ja kolaa nyt ainakin, ja cheddaria.

Perhesyiden takia jouduin tänään vetäytymään lounasaikaan Mickey Deen maailmaan. En halunnut ottaa ateriaa, koska vältän ranskalaisia (etenkin ihmisinä, mutta myös perunoina). Haluan käyttää hyväksi hoikkaa ulkomuotoani vielä pari vuotta, sitten päästän irti. Lisäksi mäkkärin aterioista jää ainakin itselleni sellainen suolapatsas-fiilis. Valintani oli siis VMK ja päätin terästää sitä vielä kahden euron purilaisella, joka tällä kertaa oli McFeast Jr. Aika kiva kombo. Järkeilin ja vedin purilaiset seuraavassa järjestyksessä:

1. Juusto
2. McFeast Jr.
3. Juusto

Järjestys tuo mukanaan sen, että juustohuuma keskeytyy näennäisesti maukkaammalla junnulla. Toinen juusto on sitä varten, että junnun jälkeen olisin vielä nälkäinen. Täysin nappiin, paitsi juusto teki todella vahvan comebackin junnupurilaisen jälkeen, on ne vaan hyviä! Välipalaa hieman suurempaan nälkään tätä makuhuvipuiston vuoristorataa voi kyllä suositella avoimesti.

4 kommenttia:

 1. Salainen ihailija numero yksi22. lokakuuta 2010 klo 17.57

  Viimeisen päälle hiottua vahvaa ja määrätietoista toimintaa. Ei jää ikäville lounasyllätyksille sijaa. Arvostan.

  VastaaPoista
 2. Säikähdin jo suunnattomasti onko mun kone rikki kun ei eilen syöty mitään ;)

  VastaaPoista
 3. Heh, eilinen oli kyllä traaginen päivä :)

  Jos pelkäät Jusa hoikkuutesi puolesta ja salaa lasket kaloreita, niin suosittelen tutkimaan pikkufiistin luvut. En tiedä, mutta pelkäänpä, että se kilpailee ranskisten kanssa tasapäin. Se soosi niissä on aika jytkyä.

  VastaaPoista
 4. Eilinenkin olisi mennyt ilman rintamahiljaisuutta, mutta Koivisto tunsi tarvetta purkautua kolmesti toissapäivänä, itsekin kahdesti. Yhteensä viisi päivitystä. Meidän pitäisi oppia rajoittamaan intoa, ei makiaa mahan täydeltä.

  VastaaPoista