12.10.2010

Original Bacon Snacks

Nämä on taas näitä Ruotsin herkkuja. Ahmin rajanaapurimme sipsihyllyjä silmilläni ja huomasin miltei metrin pituisen sipsipussin. Sanon sen uudestaan: Metrin pituinen sipsipussi.

Ensimmäinen ajatus oli luonnollisesti hämmentyneen innostunut, sitten mieleni valtasi into. Tajusin nimittäin että tuo metrinen pussi sisälsi pekoninaksuja! Kahta sanaa en usein sivuuta, toinen on bacon ja toinen on snack, yhdessä tai erikseen, hook me up!

Tuo pussin muoto aiheutti kyllä hieman hilpeyttä, miksi kukaan tekisi sipsipussistaan miltei metrin pituista? Ehkä juuri siksi. Eipähän ole muita samassa sarjassa. Olisi ehkä pitänyt ottaa foto pussista jonkin tunnistettavan esineen kanssa, mutta halusin pelleillä. Pahoitteluni.

Maultaan naksut ovat viehättävä sekoitus styroksia ja pekonia. Siellä kotipuutarhoissa jo nostetaan sormea ja sanotaan "hyi hyi natriumglutamaatti esanssia ja pekoniaromia se vain on", mutta harmittaa todistaa toisin!  Pussissa nimittäin oli tuolla yläosassa lätkä, jossa luki "fri från glutamat och fri från transfett". Tämä tietysti pisti miettimään ostopäätöstä, mutta lopulta päätin kuitenkin kotiuttaa naksut, glutamaatinpuutteesta huolimatta.

Kyllä näillä pari leffaa naksuttelee.

1 kommentti:

  1. maistuuko samalle kuin ne mitä joistain kapakoista saatavat?

    VastaaPoista