1.10.2010

Cherry poppin' good!

Koiviston taannoisessa plasebokola-aiheisessa artikkelissa käsiteltiin Coca-Cola Zeron mustaa tölkkiä ja sen miehekkyyttä. Jos musta tölkki ja akkamainen sisältö riittää miehekkyyteen , niin tämänpäiväinen juoma on erityisen miehekästä! Se on jopa todella hyvää, eikä vain "juotavaa". Jumalauta, kusikin on juotavaa. Get a grip, son, man up!

Asiaan! Olen saanut haltuuni tölkillisen ulkomailta tuotua Dr. Pepper Cherryä. Näitä näkee joskus K-Kauppojen amerikkahyllyilläkin parin euron hintaan, ja se ei ole paljon reilusta kolmesta desistä jumaluutta! Itse toin tölkkini Ruotsista. Dr. Pepper itsessään on kirsikkaista, mutta minkälaista on Dr. Pepper kirsikka? Pakko myöntää, että nimi on enne. Juoma on nimittäin todella tuhtia kamaa, aletaan hakea jo siirappisia fiilareita. Ravintotietoisille tölkin kyljessä selvennetään kattavasti "naturally and artificially flavored", eikö ole kätevää. Kortit avoimesti pöydällä. Tärkeämpää on kuitenkin tölkin teksti "Amazingly smooth", joka kuvailee nektarin yleismaailmallista tunnelmaa täydellisesti.

Dr. Pepper on mielestäni aina ollut marginaalijuoma, mikäli sitä on kaapissa sikspäkki, haluan sen kestävän ainakin kuukauden. Pepper on juhlajuomaa! Eräs huomaavaisimpia tekoja mitä elämäni varrella olen kohdannut tuli juurikin blogikollegaltani Koivistolta. Hän saapui pari vuotta sitten Vuoden Lehtikuvat-tapahtumaan onnittelemaan minua, mukanaan pari tölkkiä jääkylmää Pepperiä. Silloin tiesin että tulisimme olemaan tovereita ikuisesti.

Etenkin tämä kirsikkainen Dr. Pepper on juomaa jonka parissa hiljentyä, jopa herkistyä. Se antaa arjen hetkelle tietyn arvokkuuden, joka nykyisessä yhteiskunnassamme on poikkeuksellista herkkua.

1 kommentti:

  1. Dr. Pepper on jännä juoma! Muinoin Ruisrockissa sitä jaettiin mainosmielessä, silloin se maistui kammottavalta, mutta menneenä kesänä jopa ostin Pepperiä jokusen kerran.

    VastaaPoista