29.10.2010

Halpalimut syynissä

Olen S-mies, siis yhden ässän mies, mikä tarkoittaa, että harrastan S-marketteja useimmiten. Se puolestaan tarkoittaa, että jos haluan halpamerkkiä, otan Rainbowta. Ja sateenkaaresta olen diggaillut, niillä on paljon hyvää kamaa.

Viime aikojen parhaimpia lisäyksiä Rainbow-perheeseen on 0,5 litran limukat. Se on ollut sikamaista, että pikkupullosta on monesti joutunut maksamaan melkein saman kuin isosta. Nyt siihen on saatu jotain järkeä. Ja toisin kuin kaiken maailman saksalaiskaupoissa (tupla-S-kaupoissa), Ässistä näitä saa jopa kylmäaltaista. Jumalauta kylmää limunaatia jollain 80 sentillä. Toimii.

Varsinkin tuo greippilimsa vakuutti, kun janoisena ostin sitä putelin Tampereen S-market Pendoliinosta, vanhasta rakkaastani. Greippilimonadia tulee harvemmin ostettua ja ehkä siksi tämä kolahti tavallistakin enemmän. Suosittelen kokeilemaan, jos ei ole tuttu. Taltuttaa janon mukavalla puraisulla.

Kola ja appelsiini ovat tutumpia makuja. Appelsiini on aika namia, vedin sitä äsken saunan päälle. Kola on halpiskolaa, sen kyllä juodessa aistii, mutta hyvää se on silti. Tuo junapullo piti kyllä puoliväkisellä höliä tyhjäksi kun juna tuli perille. Vähän noloa, sillä kola pitäisi nauttia.

Niin tai näin, totuus on, että jos kylmää kolaa saa kaupasta 80 sentillä, niin onhan se nyt ostettava. JUMALAUTA.

Nytkin on hätävaroina yksi puteli kaapissa. Tulkoon vaikka sepeliä pissaan, ihan sama.

3 kommenttia:

 1. raimbow kokis tämän miehen suosikki lähes kaikista cocacolista.

  ainoastaan slovakiasta tuttu kofola päihittää kaikki kolat.

  VastaaPoista
 2. Toi rainbow sitrus on muuten tosi hyvvää!

  VastaaPoista
 3. "Se on ollut sikamaista, että pikkupullosta on monesti joutunut maksamaan melkein saman kuin isosta."

  No, periaatteessa edelleen joutuu, sillä 1,5 litraa Rainbow-colaa maksaa muistaakseni 1,09 €. Ei paha siltikään, ja mielestäni paras halpiscola.

  VastaaPoista