28.10.2010

Karsua väliin

Tuo Leinonen on niin outo, että ei oikein kuulemma diggaile karkkia,. Kai se on mun  kirjoitettava siitä kiltisti. Tein taas siis velvollisuuteni lukijoita kohtaan ja mussutin karkkia.

Olen huomannut, että viime aikoina olen jauhanut paljon vaimostani. Mutta tälläkin kertaa se oli hänen syynsä. Kysäisin eräs päivä, että mitä pitää tuoda kaupasta tullessa. Vastaus oli: maitoa ja karkkia. Tein työtä käskettyä.

Nää on vissiin Fazerin karkkeja. Nehän tekee Ässä Mixiä ja kaikkia sen spinn-off juttuja. En tajua niitä ihan täysin, ainakaan nimipuolelta. Ässä Mixin vielä bonjaan ja samoin Missä X on ihan jees. Molemmat myös on herkullisia namuja, varsinkin jälkimmäiset. Mutta sen jälkeen on tullut muitakin, jotain Mässä Kuusi ja Hanno Möttölä -nimisiä, joissa ei ole päätä ei häntää ainakaan niminä. Myös maku on kyseenalaisempi.

Uusin kokeilija on joku Hässä Mäkkä, Heinähässäkkä tai mikä lie. Näitä imuroimme eräs ilta ja täytyy sanoa, että ei ollut huonoja. Varsinkin nuo kaksimakuiset ristit oli hyviä. Täytyy tehdä jatkotutkimuksia, eli syödä lisää, jotta voi tuomita.

Mutta siitä huolimatta joku tolkku noihin nimiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti