18.10.2010

Petetty olo

New recipe, more toppings, more cheese!

My ass!

Ilmeisesti Grandiosa Mexicanaa on siis aiemmin myyty pelkkänä pizzapohjana, jos nykyistä vähemmän on täytteitä ollut tarjolla. Kuvasta huomaa, kuinka keskellä pizzaa pohja kurkistelee irvokkaasti läpi sinänsä kohtalaisen maukkaista täytteistä. Tuollainen näky pistää vihaksi, tulee sellainen olo että mihinkään ei voi luottaa. Asia ei ole vakava, mutta jotain pitäisi tehdä kun pakastepitsakin aukoo päätä. Ei siinä mitään jos ei olisi heti kärkeen hehkutettu kuinka on lisätty täytteitä ja juustoakin on enemmän.

En pidä siitä, että minulle valehdellaan. Juu, eihän ne pizzat koskaan ihan "äidin tekemiä" ole, mutta jumalauta joku raja kusetuksessakin on oltava. Olisin varmasti enemmän raivona, jos en pizzan nauttimisen ajankohtana olisi ollut todella nälkäinen. Oikeastaan en voi sanoa "nauttineeni" pizzasta, koska koko ajan oli kielen päällä sellainen syvä inho ja epäkunnioitus tuollaista mainostamista vastaan. Onneksi nälkäisenähän syö melkein mitä vaan, paitsi maksaa.

Noh, nälkä lähti mutta samalla tuli myös täysin selväksi että Grandiosa Mexicana ei ole nousemassa sarjatasoa ylemmäs, vaan todennäköisesti putoaa divariin.

1 kommentti:

  1. Itse lankesin pimeälle puolelle eli pakastepizzojen maailmaan kauan sitten syömällä niitä halpoja vihreissä paketeissa olevia pizzoja. Olisiko Appetiteja?

    Niitä sai silloin bolognesen muistaakseni 1,30 egellä. Tuo näyttää aika paljon siltä...

    VastaaPoista