4.10.2010

Ja se kaikkein paras Dr. Oetkeri on...

Joskus taannoin lupasin kirjoittaa siitä kaikkein parhaasta Dr. Oetker pakastepizzasta. Ongelma kyseisissä lätyissä on, että niitä ei saa oikein mistään. Nyt kuitenkin hankin niitä käsiini, ja tässä se tulee.

Paras Dr. Oetker on pinaattipizza, joka italialaisittain kulkee nimellä Spinaci. Kuulostaa yllättävältä, mutta näin on. Tässä on sen verran omalaatuinen maku, että se kai siitä parhaan tekee. Lisäpisteitä se saa myös kieroudestaan: sitä jotenkin kuvittelee, että pinaatin on oltava ihan moskaa, mutta toisin on.

Ongelma on se, että näitä ei saa kuin aivan suurimmista kaupoista ja Kampin edesmenneestä Valintatalosta. Kai se on siksi, että ihmiset eivät uskalla/tajua ostaa tätä, vaan vetävät vain salamia, mikä ei sinänsä väärin olekaan. Itse ohjauduin näihin anoppini ohjastamana, niin yllättävää kuin se onkin. Old-timerkin tiesi jotain nykyajan ruoista.

Nyt tiedätte tekin, menkäähän siis ja ostakaa.

Lopuksi haluaisin vielä Leinosen "innoittamana" lainata Paulo Coelhoa: "Jokaisesta huomiotta jätetystä siunauksesta tulee kirous."

Jos ette ymmärrä, mitä tuo äskeinen oli, niin alkakaa tykätä meistä Facebookissa ja tiedätte. Jouskan pitää tietty liittyä ensin, mutta sekin olisi suotavaa.

3 kommenttia:

  1. MIKSI pitää kaataa mun lukijoillemme tekemät lupaukset?! Lupasin että tässä blogissa EI siteerata Coelhoa, ja miten käy! AAA!

    VastaaPoista
  2. salainen ihailija numero yksi4. lokakuuta 2010 klo 13.21

    Koivisto hoi, kokeileppas nyt sitä Pirkka kiviuuni mozzarellaa...siinäki on pinaattia! Pinaatti on voittajien täyte.

    VastaaPoista