20.10.2010

Sombrero ja kaksi panosvyötä rinnan yli ristissä

Pancho Villa voi tarkoittaa:
 1. José Doroteo Arango Arámbula (5. kesäkuuta 1878 – 20. heinäkuuta 1923), joka tunnettiin paremmin vallankumousnimellään Francisco Villa tai sen diminutiivillä Pancho Villa, yksi Meksikon vallankumouksen kuuluisimmista kenraaleista.
 2. Etupäässä Tampereen ympäristössä vaikuttava ravintolaketju.
Toisen kanssa näistä tein taas tuttavuutta viikonloppuna Tampereen Hämeenkadulla. Joudutte itse päättelemään kumman.

Pancho Villa mainostaa itseään meksikolaishenkisenä mestana, mutta jotenkin mä aina päädyn syömään siellä hampurilaista. Niin myös tällä kertaa taas. Aluksi meinasin ottaa juuston tai tuplajuuston, mutta valkosipulihampurilainen vei voiton.

Ei olis kannattanut. Valkosipula oli pettymys. Jos ruoan nimessä mainitaan valkosipuli, sitä on syytä olla siinä niin että tuntuu. Tässä valkosipulius oli kovin maildia, vähän murskaa pihvin päällä vaan. Tuplajuusto oli ollut parempi vaihtoehto varmasti.

Hyvää se silti oli, kuten Pancho yleensäkin. Annokseni oli jopa liian suuri, sillä kun olin nachoja vetänyt ruokaa odottaessani, en kaikkia perunoita jaksanut syödä. Alle kympillä irtoava pienempi ateria olisi varmaan riittänyt.

3 kommenttia:

 1. Iso pekoni ei pettänyt tälläkään kertaa.

  VastaaPoista
 2. Ei varmasti. Olisin hypännyt pöydän yli, jos aamulla en olisi nauttinut tätä: http://pallolaajennus.blogspot.com/2010/10/dont-feed-koivisto.html

  VastaaPoista
 3. Teit virheen Panchon valinassa. Tammelan Pancho on aito oikea, muut halpoja kopioita.

  VastaaPoista