10.10.2010

Ohittamaton tarjous

Itäkeskuksen Prisma ei ehkä ole Suomen kaunein rakennus. Rujon ulkokuoren alta löytyy kuitenkin joskus hyvää sisältöä, niin ihmisissä kuin hypermarketeissakin. Tänään kauppareissulla oli tarkoitus ostaa lähinnä käyttötavaraa, mutta joitain tarjouksia ei vain voi ohittaa.

Pakastepizza eurolla, se on allekirjoittaneen käsitys lähes taivaasta. Joku aika sitten Ruoholahden S-market leikki tunteillani, kun se mainosti kaupan ulkopuolella Atrian pizzaa alle eurolla. Kolmen sekunnin miettimisen jälkeen tajusin sen tarkoittavat roiskeläppää ja petyin pahasti. Prisman kyltti ei kuitenkaan osoittautunut kieroksi huijaukseksi ja niinpä meidänkin perhe kotiutti niitä kaksi kuin Simo Eerikäinen konsanaan.

Erilaisten pizzojen syönti on kivaa vaihtelua, mutta oikukasta pizzaa en varmaan heti uudelleen osta. Se on nuo herkkusienet... Mä en vaan tajuu. Joskus olen verrannut niitä - ehkä tässä blogissakin - siihen, että olisi autonrenkaan viipaileita lisätty pizzaan. Suutuntuma ja maku ovat varmasti aika lähellä. Salami sopisi tähänkin paremmin.

Pihi mies kuitenkin ostaa egellä mitä vaan. Täksi päiväksi suunniteltu terveellinen kala-ateria siirtyi huomiseksi. Ja erittäin hyvästä syystä, sillä pizza on aina pizza.

2 kommenttia:

  1. Jos löytyy tuohon hintaan Rollonkin Prismasta, käyn ottamassa haltuun. Tuo on takavuosieni suokkaripakastepizza!

    VastaaPoista