7.10.2010

Kana palasina

Tätä hehkutusjuttua varten olen tehnyt pitkään töitä. Muutaman sapuskan olen unohtanut kuvata, ja toisia en ole kuvannut, jotta ei olisi viittä kuvaa pastasoosista. Mutta nyt on siis kyse kanasuikaleista. Hyvistä sellaisista.

Marinadit on nykyään monelle kirosana ja broilerisuikaleet useimmille heistä suurin inhokki. Itse en tiedä, miten suhtautuisi niihin. Onhan marinaditjutut vähän suspicious, mutta kyllä niitä syö ja edullisesti. Melko uusi tulokas kaupan hyllyillä on kuitenkin Rainbown naturelli broitsusuikale.

En tiedä, ehkä olen tyhmä enkä osaa arvostaa oikeita asioita, mutta nää on mun mielestä hyviä. Edullinen rasia, eikä turhaa marinadia viemässä painoa ylös: suomeksi sanottuna maksan vain siis kanasta. Näillä hinnoilla kanat eivät varmasti ole olleet kovin onnellisia ja syöneet lähinnä jotain steroideja, mutta noita asioita ei kannata liikaa miettiä. Kanahan tulee kaupasta ja tärkeintä on, että kastike on hyvää.

Ja hyviä sooseja näistä saa. Esillä on ensinnäkin peruspastasoosi. Tän voi tehdä monella tapaa, ja tuossa on käytetty kaikkein helpointa, eli joku valmiskastike ja broileri lyöty sekaisin. Sama setti on väännetty riisin kera ja kastikkeena on ollut jotain Beni-sedän kamaa.

Vihreä juttu on pestopastaa (joka on herkkua sellaisenaan), johon on lisätty niin sanotun jytky-vaikutuksen takia suikaleita. Viimeinen on suurin herkku, eli broileririsotto. Työläydessä eri luokkaa kuin nuo muut, mutta niin myös maultaan. Oikein hyvin onnistuessaan melkoinen juusto-orgasmi.

Kaiken kaikkiaan: Rainbow-suikaleet = kauneutta. Jos joku tietää jonkun hyvän tavan syödä näitä, niin kertokoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti