7.10.2010

Thaas thaita

Jumalauta! Thaimaa on ihan hyvä juttu vaikka et olisikaan pedofiili, yksinäinen maajussi vailla vaimoa tai muuten vaan tsunaminhimoinen säästömatkailija. Tämä valkeni minullekin Muoniossa, jossa kävin toistamiseen kylän parhaassa thai-ravintolassa.

Tällä kertaa lounasaika oli enää hälvenevä muisto pitkässä päivässä, joten tilasimme listalta. Nössö kun olen, skippasin mustekalat ja muut niljakkeet ja otin kanaa. Tuskin tämä mitään "real thing thai foodia" on, ja varmasti joku ruokahipster ei pidä valintaani minään, mutta menköön. Haen ruokaa, en näennäiserikoisuutta. Hemmetin maukastahan tuo oli, sopivan soijaista meininkiä. Ja pakko myöntää että tuo sydämen muotoinen riisi lämmitti, ensiksi tietysti luulin sen olleen naistoimittajan jokin erityistilaus meille. Ei ollut.

Kielassa on muuten parhaimpia palveluita pitkään aikaan, vaikka menimme syömään suhteellisen myöhään (it rhymes!), palvelu oli iloista ja ystävällistä. Näitä asioita arvostaa pitemmän päälle. Jos haluaisi vielä täydentää viihtyvyyttä, voisi musiikiksi laittaa vaikka Aki Sirkesaloa.

1 kommentti:

  1. Thai, blaah.

    Akin yksi biisi sen sijaan sopii jameihin kuin jameihin: http://www.youtube.com/watch?v=vfrQYi5AShI

    VastaaPoista