5.10.2010

"What is Holland?"

Stroopwafel sisältää tuoteselosteen mukaan 34 prosenttia strooppia. Roomboteria siinä on 14 prosenttia. Muuten minulla ei ole aavistustakaan, mitä nämä ovat.

Eräs aktiivilukijoistamme kävi paikkauttamassa puukenkiään Hollannissa ja toi mukanaan stroopwafelia, jotain sikäläistä herkkua. Tuollainen ohut teollisesti valmistettu vohvelimainen judanssi.

On hyvä. Jos olet siis sielläpäin, osta ja tuo mullekin.

5 kommenttia:

 1. Ooooh, stroopwafels, tuo Alankomaiden lahja maailmalle. Roomboter on voita ja stroop on siirappia eli tosi terveellistä :)

  Suosittelen jättämään kahvi- tai teekupin päälle lämpenemään minuutiksi, niin siirappi sisällä muuttuu vähän juoksevammaksi ja vielä herkullisemmaksi. *pyyhkii kuolaa*

  VastaaPoista
 2. Ai että, joutui taannoisen hollannin vaihdon aikana koukuttumaan kyseisiin kekseihin todella pahasti! onneksi avun stroopwaffels vajareihin tarjoaa kampin k-kauppa!!!

  VastaaPoista
 3. Kävin Kampin K:ssa. En löytänyt stropareita. Missä niitä siellä mahtaa olla?

  VastaaPoista
 4. keksiosastolta mielestäni nappasin kyseiset one-way-to-happines tuotteet mukaan muutama viikko takaperin.. toivottavasti vielä löytyy!

  VastaaPoista
 5. Yritin etsiä. Täytyy käydä uudestaan mulkkaamassa. Vaikeaa on vain se, että kun menee keksihyllylle, niin tulee väkisin ostettua keksejä. Niin kävi nytkin :)

  VastaaPoista