5.10.2010

A co-pilot you can trust

Melkein kaikkihan ovat olleet ratin takana, kun joku muu neuvoo jokaista liikettä ja kommentoi ajotyyliä liian varovaiseksi/rohkeaksi/keskiverroksi tai jotain muuta yhtä vittumaista. Kuulin vasta että asiaa oli tutkittukin, lähtöhetkestä kulunut aika ensimmäisen riidan aloittamiseen ei ollu kovin pitkä (numeroita en muista).

Kiireinen mies kaipaa vielä tavallista rahastosäästäjää vähemmän pottuilua matkatoveriltaan, joten matkan alkaessa kannattaa varmistaa että pelkääjän paikka on tyhjä (bitch take a bus!) ja keula on kohti autokaistaa!

Hyvin vähäisellä kommunikaatiolla saa mukaansa miellyttävää matkaseuraa. Rasvaa otsaltaan pyyhkivä pikaruokavirkailija kysyy mitä haluaisin syödä, ja minä kerron haluavani Value meal Koiviston. Rasvaa hikoileva pikaruokavirkailija pyytää minua ajamaan kakkosluukulle, teen työtä käskettyä vaikka "kakkosluukku" hihityttääkin vähän. Virkailija avaa (kakkos)vetoluukun, haukkoo ohikiitävän sekunnin ajan raitista ilmaa  ja ojentaa minulle purilaispussukan rahoja vastaan. Todella sulavaa. Minä poistun kakkosluukulta ja hän jää vielä muutamaksi alipalkatuksi tunniksi työskentelemään yhteisen hyvän vuoksi.

Asetan pussukan viereiselle istuimelle, jatkan matkaani tietäen että se pussi ei puhu mitään, korkeintaan rapisee tarjotessaan antimiaan nälkäiselle kuskille.

1 kommentti: