25.10.2010

Pala Hollantia Kampista

Kuva: Vaimo
Kirjoittelin Stroopwafeleista tuossa taannoin. Sain sellaisen tuliaisena Hollannista ja diggailin. Lukijamme tiesi kertoa, että ainakin Kampin K-Supermarketista niitä saisi myös. Toisella etsintäkerralla löysin niitä. Ne oli piilotettu sellaisen koriin melko keskelle käytävää. Ovelaa.

Ihan syötävää kamaa kyllä nämäkin. Oli oikein suomenkielinen paketti, ei pelkkä tarralappu, kuten monissa vastaavissa kamoissa. Kai nämä siis aika mainstremeä on ja joku näitä syö. Itse en olisi kyllä tullut kokeilleeksi, jos en olisi saanut tuliaista. Näyttää kuivakkaammilta kuin ovat.

Tsekkasin muuten ravintoarvot paketista. Melko pelottavaa shittiä. 100 grammaa sisältää yli 600 kaloria. Missään varmaan moisia lukuja nähnyt. Tuo 48 gramman keksi sisältää samat kalorit kuin yksi Mäkin juusto - ja juustotkin on niin kalorikkaita, että ihmetyttää.

3 kommenttia:

  1. Yhtenä päivänä tuolla kampin k-mayhemissa oli just noita maistiaisina. Kokki paahto noita livenä ihan kunnon vohveliprässillä, eli ainaki mulle menee ihan aidosta kamasta, vaikkei hollannista kaleeriorjien soutamana tulisikaan.

    VastaaPoista
  2. Kyllä nää paketin mukaan ihan Hollannista taisi olla tuotuja. Soutamisesta en tiedä.

    VastaaPoista
  3. Mistä hemmetistä nuo keksit on tehty? Enempi kaloreita ku suklaassa. Aivan älytöntä! :D

    VastaaPoista