8.10.2010

Olen sen ansainnut

Pidän itseäni ahkerana miehenä, teen paljon töitä, ajoittain liikaakin. Jos tekee kovasti töitä, on mukava palkita itsensä jollain mistä pitää. Minulla ei ole tarvetta sijoittaa helvetin suureen plasmatelevisioon tai uuteen autoon, joten sijoitan silloin tällöin laadukkaaseen lounaaseen. Onneksi makumieltymykseni pitävät budjetin silloinkin alle 15 euron.

En polta tupakkia, enkä oikeastaan juo alkoholiakaan juuri ollenkaan. Saunakaljan silloin tällöin. Makeisia en syö juurikaan. Kolaa juon, paljon. Liikuntaa harrastan joskus enemmän, joskus vähemmän. Peruskunto on kuitenkin melkoisen hyvä. Työmatkat liikun pyörällä tai kävellen.

Yllä luetellut seikat oikeuttavat minut sekä taloudellisesti, että terveydellisesti mässäilemään BBB:n Comicon lounaalla. Voin syödä tuon jumalaisen lautasellisen, koska olen sujut kehoni ja pankkitilini kanssa. Tuollaiseen satsiin on hyvä lopettaa paskamainen freelancerkeikka, ja aloittaa työpäivä päivätöissä. Fiilisruokaa, jonka on vieläpä ansainnut!

Osaako joku terveystietoinen lukija muuten sanoa, että kuinka terveellisellä pohjalla on vetää niin asiallinen lounas ettei koko päivänä tule enää yhtään nälkä? Terveysvaikutteista en tiedä, mutta taloudellisesti ja logistisesti tuo on todella tehokas tapa ruokailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti