11.10.2010

Natural crisps

Luonnonmukainen elämähän on se juttu nyt. Naturellit tissit, biodiisselit ja kaikki hommahommat. Aikaani seuraavana kansalaisjournalistina hätkähdin siis sipsihyllyllä, sipsejäkin saa naturellina! Olemme jo useita kertoja todenneet ainakin Rainbown vihreiden terveysvaikutukset, ei ainuttakaan lisäainetta! That shit will save your life.

Euroshopperin Natural crisps näyttäisi noudattavan samaa reseptiä. Tsernobylpottuja, suolaa ja jotain palmuöljyä. Pottujen historiaa ei tietenkään pussista voi valmistusmaata tarkemmin päätellä, joten uskoisin niiden tulevan hämäristä oloista jostain Belgian syrjäkyliltä. Maustakaan en huomannut orpojen kyynelien vivahteita, eivätkä lastut maistuneet pätkääkään köyhälistön selkänahalle. Noh, mitä ei tiedä, ei ole olemassa. Luojalle kiitos tietämättömyydestä.

Tosi hyviä olivat sipsit, about euron 200 gramman pussi. Siinä on argumentti, mitä on hankala vastustaa. Etenkin jos on ajatellut viettää illan asiallisen viihteen (ks. kuvavihje) parissa, ja tykkää napostella suolanaksuja kolajuoman kera. Suosittelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti