4.10.2010

Smugglin' Coke ova da borda!

Maanpäällinen paratiisi, kolamiehen Atlantis, mustan kullan palvojan kumarrussuunta on selvillä. Ei tarvitse mennä kuin rajan yli Ruotsiin ja mieluiten Haaparannalle, josta pääsee helvetin nopeasti takaisin Suomeen tsekkaamaan uusimmat vaalirahalööpit ja perussuomalaisten kasvaneen kannatuksen.

Ruotsissahan on kaikki paremmin, ainakin päällepäin. Mitä pienimmässä kyläpahasissakin on pihat viimeisen päälle laitettuna ja kotiviirit heiluu juuri sopivan raikkaassa tuulessa. Jos siellä hakataan akkaa niin lyönti tulee varmasti palleaan, ettei naamasta näe.

Suomessahan kaljaa saa 24 tölkkiä reippaasti halvemmalla kuin kolaa, mikä on mielestäni väärin. Taitaa maitokin olla kalliimpaa kuin bisse. Eihän kolakaan varmaan terveellistä ole, liekkö maitokaan liikaa juotuna, mutta ainakaan siitä ei tule joka ilta peruskaljapieruihin. Toisaalta kolapäissään eivät omat ongelmat unohdu yhtähyvin kuin kaljalla.

Suomalainen elintarvikemafia on pistänyt homman tähän jamaan, pitää kunnon kansalaisen hakea edulliset kolansa Ruotsista. 69 Kruunua maksaa 24 pack originaalia vapaiden juomaa, euroissa se tekee öre-pantteineen alta kympin. Hävitin tietysti kuitin heti kassalla, jotta en jäisi tullissa kiinni paremman elämän salakuljettamisesta katajaiseen kotimaahani. Tai no, laitontahan kolan trokaus ei ole, jos ei aio sitä katukaupassa myydä. 24 päkin katuarvo yläasteen pihalla olisi varmasti sen 30 euroa. I wan't my fuckin' corners b! Mutta itse tuon sitä vain omaan käyttöön, ja vain sen verran että kädet lakkaavat aamuisin tärisemästä.

Tuollainen loota pitää paholaisen kolossaan reilun viikon ajan. Tölkistä juotua kolaa arvostaa enemmän, joten sitä kuluu vähemmän. Joskus vain aamukola ja iltakola riittävät. Säästeliäs pitää ollakin, aina ei ole saumoja lähteä ulkomaille täyttämään varastoa, eikä makiaakaan saa nauttia mahantäydeltä.

6 kommenttia:

 1. Kauneimpia koskaan näkemiäni valokuvia...

  VastaaPoista
 2. Mikähän pointti oli pistää noi pari lavaa zeroa tonne ylös? Varmaan ettei kukaan haksahda ostamaan sitä skeidaa.

  VastaaPoista
 3. Ruotsissa ne persut vasta nousussa on ja kovat väännöt menossa :D

  Mut tölkkicola on ihanaa, juuri aamun ensimmäinen menossa...

  VastaaPoista
 4. Huomasithan sen usa import hyllyn siinä vieressä?

  VastaaPoista
 5. Juu, sen tarjoamista limppareista on jo pari juttua kirjoiteltukin.

  VastaaPoista
 6. No hyvä. Maljenkin verran säikähin jo että oot käyny iikkamaksissa etkä oo huomannu sitä usa import hyllyä mutta hienoa että kaikki meni parhain päin.

  VastaaPoista