28.10.2010

Kebufriez

Virastotalon lounaslistat olivat taas melko karvaisessa kunnossa, joten esimieheni ehdotti Pizzeria Mia Mariaa, kun ei muuta keksinyt. Pizza overdosea vältellen kotiutimme rullakebut mieheen. Huomasin heidän tarjoilevan rullaa jossa olisi ranskalaisia mukana, varmistin että ovathan ranulit rullan sisäpuolella. Nerokas idea tunkea ranuleita rullaan, oikeastaan ihmisranskalaistenkin kohdalla voisi käyttää samaa metodia. Piilottaisi koko porukan johonkin, vaikka krematorioon tai joukkohautaan. Tai pyytäisi Nasan mukaan ja lähettäisi helvetin isossa kapselissa avaruuteen.

Ranulit keburullassa on hyvä idea, mutta valitettavasti rullan sisäinen kostea ilmapiiri lässäyttää fiilistä aika paljon. Ranujen rapeus katoaa ja ne tuntuvat vain perunaiselta jauhomössöltä. Onneksi ajatus siitä että vetää samalla ranuleita palkitsee riittävästi oikeuttamaan ostoksen. Koko homman voisi kehittää siihen suuntaan, että tekee ensiksi pizzan, johon käärii kebut, rehut ja ranut. Silloin olisi melkein koko pyhä kolminaisuus kasassa. Ei uupuisi muuta kuin hampurilaiset.

Mia Marian rullat olivat muuten todella kookkaita, järkevänä ihmisenä söin vain puolet ja nautiskelin puolet iltaruokana. Jälleen taloudellinen elämäntapani osottautui voitokkaaksi.

1 kommentti:

  1. tossa on vähän samaa henkeä kuin belgien mitraillettessa, joka on siis patonki, jonka välissä on kebbeä, ranuja ja majoa. omnomnom, mut ei kovin karppaustrendikästä.

    VastaaPoista