4.10.2010

Käskivät syödä mozzarellapizzaa...

Salainen ihailijamme uudisti tänään käskynsä siitä, että meikäläisen pitäisi syödä Pirkka kiviarinastonebacked mozzrellapizza. No meikäläinen teki työtä kahdesti käskettyä.

Ensiksi on sanottava, että pizza sai niin paljon apuja kuin mahdollista. Päivän ainoa ateria ennen sitä oli klo 10.30 nautittu salaatti, joka kuuteen mennessä oli jo kaukainen muisto vain. Tilanne vastasi siis suurin piirtein sitä, että Ben Johnson juoksisi satasen kuuden metrin myötätuuleen: maailmanennätystä ei tästä voida kirjata.

Mutta pizza oli hyvä. En ihan hulluna ole tällaisiin paksuihin pohjiin, jota tässä mallissa on tarjolla, mutta se oli ihan hyvä. Lihattomuus tietysti vähän sylettää, mutta kyllä sen kestää, kun on paria juustoa. Pinaattia en voi pitää kovin kummoisena tässä; sen tilalla näkisin mieluusti esim. pekonin.

Ei tämä ykköseksi listallani mene, mutta kyllä tätä voi toistekin syödä. Nyt on sen verran kylläinen olo, että ei edes Spotifyn mainokset ärsytä.

4 kommenttia:

 1. Paras Pirkan kiviuunipizzahan on luonnollisesti salami (vai pepperoniko se oli..?). Sopivan mausteinen ja maukas. Tuo mozzarella on meikän muistikuvien mukaan vähän turhan kumimaista koostumukseltaan, vaikkei huono suinkaan.

  VastaaPoista
 2. Jaahans. Tässä pitää vissiin alvaarinsa lähtä ravaamaan K-kaupassa. No, samalla voi ostaa Euroshopper-olutta...

  VastaaPoista
 3. aijai, löysin bloginne ystävän neuvosta vasta eilen mutta olen jo myyty!
  lueskelin aikaisempia juttuja ja välillä tuntuu, kuin lukisi omasta elämästä, mitä tulee kaikkeen mättöön, rasvaan, juustoihin ja juustoihin:--D
  jos eksytte joskus turkuun päin, suosittelen kortteliravintola kertun hampparibuffettia lauantai- ja sunnuntaipäivisin, jos ette ole kokeilleet! itsekoottuja herkullisia hampurilaisia vapaasti valikoituine täytteineen saa vetää niin monta kuin mielii :--)

  terveisin 19-vuotias, ruokaa ja juustohampurilaisia palavasti rakastava, hoikka nainen

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa! Turussa tulee melko harvoin käytyä, mutta pidetään mielessä. Meikäläinen on elänyt jotenkin vajaata elämää, kun en ole hampparibuffettia koskaan kokenut...

  VastaaPoista