22.10.2010

Upgreidattua QP:ta

Kuinka sattuikaan, että Leinos-Jussi kirjoitteli Mäkkäristä - ja vielä siitä, että hän ei perunoita jaksa. Söin nimittäin tässä torstaina tai joskus aterian McD:ssä ilman perunoita ja erään aktiivilukijamme upgreidausohjeilla.

Mäkistähän saa ateriaa ostaessaan perunat vaihdettua pikkusalaattiin, jos näin haluaa. Eipä ole aiemmin tullut kokeiltua. Nyt kuitenkin ostin QP:n aterian salaatilla ja juuston siihen kylkeen. Sen jälkeen kokeilin parannella täydellisyyttä.

Idea on siis tunkea tuota salaattia hampurilaisen väliin lisäfiilistä antamaan. Meikäläinen ei halunnut tehdä hamppareista McFeasteja (jotka on kyllä hyviä), joten skippasin majoneesit. Pelkkä salaatin tunkeminen purilaiseen onnistui puolittain. KuuPeestä tuli ihan hyvä, mutta juustoon se ei sopinut.

Juustossa kaikki vaan on myötäsyntyisesti niin kohdallaan, kun vain voi olla. Siihen pätee sama, kuin mitä sanotaan Mozartin sinfonioista: siitä ei voi mitään poistaa eikä siihen voi mitään lisätä. QP:hen salaatti toi sen sijaan hauskan sivuvivahteen.

Lopputuloksena täytyy sanoa, että en varsinaisesti maailmaankuvaani joutunut muuttamaan tämän kokeilun takia, mutta saatan joskus toistekin vaihtaa pernat salaattiin ja vähän tunkea asioita paikkoihin.

Juustolaskuri = 19.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti