30.10.2010

Salamia, savuolutta ja hyrinää

Muutaman toastin oon vetänyt viime aikoina. Edelliskerralla kerroin, että aioin käydä syömässä aika tiukkaa toastia eräässä paikassa. Kuten Lintu (ehkä teerilaatuinen) sen tajusi, tarkoitin Teerenpeliä. Näitä oluestaan tuttuja paikkoja löytyy ainakin Tampereelta ja Helsingistä. Kalliiden juomien lisäksi TP:stä saa myös hyviä toasteja.

En tähän hätään muista, mitä nuo kaksi läpyskää maksoivat. Sehän se tärkein kysymys ruoassa aina on :) Taisi olla 6,50 e. Kuvassa oleva salami-valkosipuli-toast oli kyllä hintansa väärti. Hyvä koko ja hyvä maku.

Salamihan tunnetusti on hyvää kuin mikä. Vähän lämmitettynä rasva herää henkiin ja ui suussa kaikkiin makunystyihin. Valkosipuli puolestaan, sehän on ihan timanttia. Yhdistettynä salami ja valkosipuli ovat, en tiedä liittoittelenko, kuin Murtaugh ja Riggs, eli hele-vetin kova kaksikko missä tilanteessa tahansa.

Kun teeri vetelee sitä peliään metsässä, se ymmärtääkseni hyrisee. Meikäläinenkin hyrisi tuon toastin ja savuoluen jälkeen. Täytyy mennä pian uudestaan.

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä esim. pitsassa valkosipuli ja salami on ehkä hieman tulenarka yhdistelmä. Sen sijaan, että ne olisivat kuin Murtaugh ja Riggs niin mun mielestä molemmat täytteet on niin vahvoja omalla sarallaan, että tunnelma voi mennä aika raa'aksi... Enemmänkin voisi sanoa, että k.o. täytteet ovat kuin Riggs ja McClane kimpassa. Jos noin kävisi niin tunnelmaa rauhoittamaan tarvitaan kenties jokin pehmentävä ja neutraali kolmas osapuoli. Kuka näyttelijätär / mikä täyte se voisi olla, en osaa sanoa.

    VastaaPoista
  2. Tuo voi olla totta kyllä. Kukakohan se kolmas olisi... Hmmm... Todella vaikea sanoa.

    Ehkä eversti Trautman, voisi tuoda järkevyyttä joukkoon?..

    VastaaPoista