17.10.2010

Burrrr!

Eilettäin pohdimme esimieheni kanssa mihin menisimme syömään. Päivä oli lauantai, joten tavalliset Amicaläävät eivät olleet vaihtoehdoissa mukana. Esimieheni ilmaisi halunsa syödä jotain, joka ei lihota. Tiesin juuri sopivan paikan, luottoravintolani Comicon Rovaniemen ytimessä. Lukijat varmasti muistavat BBBurgerin ja vetävät johtopäätöksiä sen hoikkuuden edistämisestä, mutta pekonipihvipurilainen ei toki ole ainoa tarjoiltava elämys.

Kuten aiemminkin todettua, olen perinteinen, kaavamainen kaveri. Otan yleensä sen luottoburgerin, enkä lähde sivuladuille luistelemaan. Tällä kertaa halusin kokeilla jotain muuta, kenties kevyempääkin. Chicken Burrito vaikutti sopivan tuliselta juuri ennen kylmässä kelissä katsottavaa futispeliä (SORI ETELÄ, ROPS LIIGAAN!) Texas Pete soossi oli sopivan äkäistä, aiheutti sopivaa hikoilua ja nenän vuotamista, molemmat kuuluvat tietysti onnistuneen ruokailun elementteihin. Salaatin kylkeen dumpattu ranskankermamössäke sopi muuten aivan loistavasti tsilisoossin kanssa, täydellinen, pehmeä kontrasti. Ja jumalauta, puolet tuosta lautasestahan on salaattia! Löytyi siis oikea annos, joka ei esimiestäni lihottanut ja silti päästiin jokaisen ruokailun tavoitteeseen, eli pienimuotoiseen ähkytuskaan.

Pystyimme ruokailun jälkeen ylpeilemään kuinka emme olleet sortuneet pizzaan, hamppariin, kepappiin. Kiitos laittomille siirtolaisille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti