27.10.2010

Sivuosuma

Alamme taas pyörähtää kuukauden loppupuolelle, vajaa viikko enää jäljellä lokakuuta. Ymmärrätte varmaan huolestumiseni vakavuuden kun katselin Virastotalon viikon ruokalistaa.

Motherfucker, I want my monthly lasagne!

Listalla on tämän kuun aikana ollut jo tonnikalalasagne, joka on jo ideana täysin paska, eikä toteutus paljoa pelastanut. Pettymys oli melkoinen kun listalla oli jälleen pelkkä sivuosuma. Nimittäin kanalasagne, josta olen jo aiemminkin kirjoittanut. Hyväähän se jälleen oli, mutta ei lähellekään niin hyvää kuin oikea jauhelihalasagne.

Kysymys kuuluukin, miksi luoda ihmisille illuusioita "lasagnepäivästä" ja sitten vesittää ne "melkein lasagnepäivillä".  Olen pettynyt siihen miten yhteiskunta minua kohtelee, tällaisista pienistä pettymyksistä alkaa suuri syrjäytyminen. Ei oikein tiedä mihin luottaisi. Soini, tee sinä asialle jotain. Korjaa tämä maa, jota Matit, Jutat ja Jykät eivät ole saaneet reilaan. Tiedän että luet blogiamme, olet sen verran tuhdissa kunnossa ja lupsakan oloinen mies. Kuinka monta lasagnepäivää pitää jäädä välistä että joku taas tarttuu kakskakkoseen?

P.S. Lisäsimme blogiimme hakutoiminnon. Voit nyt palata johonkin artikkeliin kätevästi hakusanojen avulla. Haku löytyy tuosta oikealta.

1 kommentti:

  1. "Soini, tee sinä asialle jotain. Korjaa tämä maa, jota Matit, Jutat ja Jykät eivät ole saaneet reilaan. Tiedän että luet blogiamme, olet sen verran tuhdissa kunnossa ja lupsakan oloinen mies. Kuinka monta lasagnepäivää pitää jäädä välistä että joku taas tarttuu kakskakkoseen?"

    ei helevetti ootte parhaita!

    VastaaPoista