6.10.2010

Paketti, jonka voi avata ja sulkea!

Jussi availi vähän aikaa sitten Valion jäätelöpakettia ja avautui asiasta. Ihan perseestähän nuo on, pitäisi sen takia boikotoida kaikki sen jädetuotteista. Toinen hyvä syy boikotoida Valiota on entisen pääministerimme naurettava blogikirjoittelu taannoin. Nyt kuitenkin ostin Valtsun jäätelöä. En vielä ole asiassa niin ehdoton.

Ainoissa on sitä jotain. Ja se joku on makeus. Olen perso makealle ja näissä jäätelöissä sitä löytyy. Aikoihin en ole jäätelöä ostanut, mutta nyt keksin ostaa, kun oli tulossa porukkaa yökylään viikonloppuna. Pitää vieraille vähän herkkuja tarjota, niin luulevat, että tässä ollaan parempaa sakkia.

Mutta vaimo-vaimo-vaimo. Se hyväkäs tuli sörkkimään jäätelövalintaa. Halusi ottaa punaherukka-marengin mauksi. Punaherukkaa vapaaehtoisesti, mitä helkkaria?! Selitys oli se, että kirpeys taittaisi vähän Ainon makeutta, josta hän ei niin diggaile. Avioliitto vaatii sitä, että toisinaan on annettava omista haluistaan periksi ja tämä oli yksi niitä kertoja. Mukisematta nostin paketin koriin.

Ja täytyy kyllä sanoa, että vaimo oli oikeassa: kirpeys antoi mukavaa vastapainoa ja jäätelö oli - yllättävää kyllä - herkullista. Niin se joskus käy. Yllätysbonussektorina kävi vielä niin, että vieraat lähtivät sunnuntaina niin aikaisin, että heille ei ehtinyt tarjota ruokaa. Jäi enemmän siis mulle. Kiitos kaikille osanottajille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti