21.5.2011

Récipients en fonte

On kertynyt kuvia riesaksi asti kansioihin. Sarjatulella läiskin niitä menemään ja pahoittelen juostenkustuja artikkeleita :)

Nykyään saa harvoin tuntea itsensä miehekkääksi. Harvoin ruoanlaitossakaan on mikään tappamisen meininki. Sitä käryttää puolivalmisteita teflonilla ja lisää mukaan jotain einestä. En edes muista, milloin olisin ruoanlaiton yhteydessä viimeksi nylkenyt mitään tai itse tappanut syömääni eläintä.

Yhdessä asiassa kuitenkin on mahdollista "palata vanhaan hyvään aikaan", jolloin miehet oli puuta ja paistinpannut rautaa. Valurautapannulla paistaessa kynäniskapojustakin tulee hetkeksi mies.

Ei kyllä hirveän usein tule käytettyä tätä. Osaltaan siksi, että aika harvoin tulee syötyä mitään sellaista ruokaa, joka vaatisi pannua. Pakastespydäri tulee yhtä hyvin tefliksellä. Lihapalaa polttaessa pannu on kyllä hyvä. Kuvittelen ainakin, että sillä saa paremman lopputuloksen. Puhdistaminen on asteen verran vittumaisempaa skrabaamista, mutta sen kestää myös takaisin normaaliksi palaava kynäniska.

1 kommentti:

  1. Voitasko syksyllä saada Pallolaajennus-ravintola johonkin? https://www.facebook.com/ravintolapaiva Lupaan ainakin koittaa hankkiutua paikalle jos johonkin kaupunkii sellasen laitatte <3

    VastaaPoista