28.5.2011

Pallolaajennus playlist - Pöytäläpy Editition

Kuvan kisu ei liity kokoelmaan, mutta onhan
se söpö. Kuva: Vaimo.
Meillä on Leinosen kanssa miittinki ensi viikonloppuna. Ohjelmassa on tavalliseen tapaan myös Pallolaajennus Table Hockey -turnaus. PTH:ssa vastakkain hallitseva mestari meige ja haastajana Leinonen. Jokaisella itseään kunnoittavalla urheiluturnauksella on oma soundtrack, joten tein sellaisen tästäkin. Korvasin vanhan Pallolaajennus-kokoelman biisit uusilla. Se toimii tietysti Spotifyssä, playlistin saat tästä.

Koska kaikilla ei ole Spotia (miksi ei?) ja koska muutamat valinnat voivat olla erikoisia, niin tällä kertaa tarjoilen lyhyen meriselvityksen valinnoista. Kantavia teemoja kokoelmassa on kolme. Takapuolen potkiminen, pöytäläpy ja Leinosen murskautuminen. Olkaatten hyvä siis, Pallolaajennus playlist - Pöytäläpy Edition:

1. Manowar - Battle Hymn: Kappale lämpenee hitaasti kuin kunnon pöytälätkäturnaus, mutta lopputulos on sama kuin kunnon geimeissä: now blood and steel meet bone. 

2. RATM - Renegades of Funk: Alkuun sopii myös kevyempi jamittelu, aivan samalla tavalla kuin alussa Leinonen voi kuvitella, että sillä on jotain tsäänssejä. Maailma muuttuu, kuten kappaleessa sanotaan, mutta mestari on aina sama. 

3. Fintelligens - Kaikki peliin: Ainoa asenne pöytäläpyyn on pistää kaikki peliin, jokainen keskittymisen nystyrä, viimeinen pisara adrenaliinia, kaikki vittuilu, mitä vaan keksit. Löysempi asenne on loukkaus itsellesi. 

4. Jonesin Tomppa - If I Only Knew: Ville Peltosen ysiviisopein läissyä ineen. Leinosen verkkoon. 

5. Turmion kätilöt - Minä määrään: Mun ja Jusan perheessä se olen minä, joka määrää - Leinonen jalat edellä ulos kannetaan. 

6. Megadeth - Crush 'Em: Leinosen pelaajien kohtalo. 

7. Lamb of God - Break You: Leinosen itsensä kohtalo. Son of a bitch, I'm going to break you. 

8. Dark Tranquility - Broken (Senari-cover): Leinosen mielentila ottelusaagan jälkeen. 

9. Korpiklaani - Päät pois tai hirteen: Tämä voi olla mun kohtalo maanantaina. 

10. In Flames - Jotun (live): Ei liity pöytäläpyyn, mutta on sen verran kova ralli, että käy show stopperiksi ihan mihin vaan, vaikka Forrestereiden muotinäytökseen. Toimii vaihtelevasti nää vanhat Flamesit jostain syystä. Jos ei nyt soi, koita kohta uudestaan.

4 kommenttia:

 1. Hiljaseksi vetää.. Mä aloitan tänään treenaamaan pöytäjääkiekkoilmaveiviä! Pistän sut sitten custom postimerkeillä takas etelään.

  VastaaPoista
 2. Älä vaivaudu, mulla pitäis olla lentoliput kyllä takataskussa. Kunhan ei tussahtele Islannissa, niin no hätä.

  VastaaPoista
 3. Hyvä lista, mutta pakko paikkailla. Koska Brokenin on mainittu olevan Sentenced coveri, niin on vähintäänkin asiallista mainita, että Päät pois tai hirteen on Peer Günt coveri. Ärsyttää tällaiset positiiviset yllätykset näitä listoja kuunnellessa...

  VastaaPoista
 4. Aivan totta, ja Renegades of Funk on Afrika Bambaataan alun perin. Nuo kaksi biisiä ovat niin erilaisia alkuperäisversioihinsa nähden enkä toisaalta alkuperäisviisuja edes tunne, niin aivoni eivät tajunneet mainita niiden coverperäisyyttä. Kiitos paikkauksesta.

  VastaaPoista