8.5.2011

Rinkeleitä ja logiikkaa

Ystäväni Typy lähetti minulle ihan mielenkiintoisen reseptin. Vesirinkeleistä tehdyn herkkusetin, jossa oli pestoa, luumutomskuja, fetaa, basilikaa ja punasipulia. Vähän hipsteriähän tuo on, mutta kai sen kestämme. Combo on hyvä idea muuten, mutta se oli kilpailevalta ruokasivustolta. Ettäs kehtaakin moisia lukea. Testasin silti.

Lopputulos on ihan jees. Pikkuisen epäileväinen olen näiden rinkeleiden suhteen. Pidän niitä enemmän (kummallisena) kahvin lisukkeena. Nyt selkeesti suolaisessa roolissa. Yksi ongelma on rinskujen täyttäminen. Maltti ei kuulu sanavarastooni, joten rinkeleistä tuli vähän turhan täytteisiä. Mutta pienen sotkunhan kestämme. Ja kyllä noita syö.

Ohessa vielä muuten Typyn itsensä versio. En malta olla kommentoimatta, että naisen logiikkaa on taas "sovellettu" ihailtavasti. Käytännössä rinkelit on vaihdettu juustosämpyihin, tomskut on normeja ja basiksen tilalla on sallaadia. Ei nyt ihan yks yhteen ton alkuperäisen idean kanssa. Mut varmaan oli hyvää, ei siinä mitään.
Kuva: Typy

 P.S. Aamupalaksi väänsin lisää rinksuja. Uunin sijaan lämmäytin ne paahtimessa ja ihan sama vaikutus helpommalla. Nyt laitoin niiden väliin peston lisäksi metukkaa ja juustoa. Toimi tämäkin. Oikeastaan paremmin kuin tuo kasvisversio. Minkä ei tietysti pitäisi yllättää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti