27.5.2011

Ja lukijavihjeskaban voittaja on...

Pyysin kivoilta lukijoiltamme vinkkejä ruokapaikoista Nykissä. Parhaan lupasin palkita ja tässä se tulee.

Kaikkia ehdotuksia en päässyt kokeilemaan. Taco Bell olisi kiinnostanut, mutta sellaista en löytänyt. KFC:n ja Whopperin skippasin tällä kertaa, koska olivat tuttuja. Tarvoin Mahmouns falafeli-paikan ovelle vain huomatakseni, että jono oli mitä mittavin eikä seisten syöminenkään ko. hetkellä kiinnostanut. Kinkkilä-heitot jätin omaan arvoonsa :)

Ehdotuksia tuli useillaa eri välineillä, ei vain blogiin. Vähätukkainen mies Lahdesta lähestyi minua Google Chatin välityksellä videolinkin kera. Little Italyssä oli tarjolla hyvää pizzaa, joka oli kyllä verratonta - ja lähellä voittoa. BLT Burger oli myös mesta paikka, samoin kehutut bagelit. Näistä kaikista kirjoitan erikseen, mutta mikään niistä ei ollut valitettavasti voittaja.

Voittajaa olen kuullut kehuttavan jo aiemmin. Se on yhdistelmä hintaa ja laatua. En tiedä, miten näiden taso vaihtelee pitkin kaupunkia, mutta kokeilemassani paikassa majapaikkani lähellä 34th streetin ja 2nd avenuen kulmassa oli kaikki kohdallaan. Kruununa mukaan tuli nuiva palvelu.

Voittaja on dollarin pizzaslaissi. Juustoa ja tomaattikastiketta sisältävä läpyskä voi olla yllättävän herkullinen. Hinta on samoin, kun vahvan euron takia sitä tulee vain reilut 70 senttiä. Kuka vielä väittää, että eurosta ei ole ollut mitään hyötyä?! Stydiä tavaraa nämä, sillä jopa yhdellä pärjää aika hyvin. Ekalla kertaa ostin kaksi kappaletta ja se tuntui jo. Pienestä lisähinnasta näiden päälle olisi saanut myös eri täytteitä, mutta miksi vaivautua. Eihän juustohampparikaan kaipaa väliin mitään ylimääräistä.

Voittajaehdotuksen teki lukija Typy. Valitettavasti en kuitenkaan saanut ostettua mitään Amerikka-henkistä ruokapalkintoa. Ei vain riittänyt energia miettimiseen ja toisaalta ostin kenkiä ja vaatteita (ja vaimo maahantoi mm. muroja), niin että ei oikein tilaakaan ollut matkatavaroissa. Sen sijaan tarjoan Typylle ehtaa belgialaista olutta Duvelin muodossa. Jääkaapissani on kaksi putelia, tulehan juomaan. Saat siis toisen niistä, huomautettakoon.

Kiitokset vielä kaikille vinkanneille, enpä olisi kaikkia niitä keksinyt kokeilla ilman apuja.

Dollarin pizzaslaissi, twelve poäng.

2 kommenttia: