5.2.2011

Battle of the burgers - Ounasvaara Alpenjäger

Uusimmassa Slammer-lumilautailulehdessä joku luomu-ossi peräänkuulutti terveellistä luomuruokaa hiihtokeskuksiin, joissa on yleensä tarjolla vain pikaruokaa. En tiedä kuinka tyhjätaskusta luomu-ossista on kyse, mutta ainakin hän on väärässä. Kaikissa hiihtokeskuksissa on ravintola, josta saa erittäin korkealuokkaista ruokaa. Usein erittäin korkealuokkaiseen hintaan. Jopa Ounasvaaralla on Sky Hotel Ounasvaara, joka lukeutuu Suomen parhaisiin ravintoloihin. En tiedä miten asia on etelässä, kun en ole siellä käynyt laskemassa. En ole myöskään käynyt Torniossa surffaamassa, if you catch my drift?

Itse kuitenkin päätin testata juurikin parjattua hampurilaisateriaa, ihan vain vittuillakseni. Aion testata jokaisen käymäni laskettelukeskuksen hampurilaisterian tällä kaudella.

Ounasvaaran ateria maksoi muistaakseni 8,50 euroa ja toi pöytään erittäin maukkaat ranskalaiset, joita oli todellakin riittävästi. En tiedä mitä E-ainetta käyttävät nuiden ranulien maustamiseen, mutta paljon sitä on ja hyvin futaa. Burgeri jätti hieman toivomisen varaa, etenkin kokonsa puolesta. Positiivinen vivahde oli kuitenkin tuo dressinkidippikuppi. Olisin ollut tyytyväinen pelkkään ketsuppiin, joten tuo oli kiva ylläri. Mukava saada annoksessa jotain odottamatonta, imusolmukesyövän lisäksi siis.

Seuraavaksi vuorossa on ilmeisesti Pyhätunturi ja Huttu-Ukko rinneravintola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti