7.2.2011

Pelkoa ja ihmetystä kaupungintalolla

Söin vakimestassani ja kuvan apetta oli tarjolla, eli lounasruokien veteraania, uunimakkaraa. Nääkin oli hyviä ja ruoka ei tarvitse esittelyjä, niin on mahdollista lähteä sivuraiteelle.

Nuo makkarat. Tuollaisia suoria pötkyjä, joita tuossa näette. Aika tavallisia lounasmestoissa, ainakin esim. Unicafella varmaan saisi samanlaisia, mikäli oikein muistan. Mitä makkaraa nää on, mistä ne tulee? Jos kaupassa menee kylmälaarille, niin ei siellä taida mitään tällaista suoria olla, vai muistanko väärin?

Jos nää on lounasmestojen uniikkikamaa, niin sitten on syytä olla vähän huolissaan. Hitto, tsekkailin jonkun tarjousmakkaran ingredientsejä kaupassa tuossa joku päivä ja lihaa oli hulppeat 10 prossaa. Lihaa ja siihen verrattavia jo selvästi enemmän, mutta lihaa vain kybä. Paljonkohan kuvan pötkyissä on? Vaikea sanoa, mutta pessimisti epäilisi, että kerran lounasravintoloissa ruoka kuitenkin menee kaupaksi, eikä kukaan näe sisällysluetteloa, niin sehän on sama, mitä laariin laittaa. Lihaa 5 prossaa ja päälle sorkat, sarvet ja nahka...

Kertokaa mulle joku sisäpiirin tietona, että näissä on lihaa oikeesti ihan hirveesti. Premium-laatua....

4 kommenttia:

 1. hei!
  täällä joskus manattiin sitä miten vaikeaa tacoja on syödä. no minä tulin pelastamaan! osta niitä santa marian taco tubseja. pysyy melko hyvin kasassa ja mini taco tubsit varsinkin lähes poikkeuksetta voi syyä ilman sotkua :)

  VastaaPoista
 2. Manattiin pariinkin otteeseen. Kuulostaa mielenkiintoiselta, pitääpä tutustua. Kiitoksia ilmiannosta :)

  VastaaPoista
 3. Noi makkarat on sitä suurkeittiö sekundaa, mitä kouluruokalassa on tullu syötyä. Jotain tukkukamaa, mitä ei yksittäiselle kuluttajalle uskalleta sisällysluettelon takia myydä. Siitä huolimatta niissä vaan on sitä jotain, mitä tavis jauhopaskasta ei löydy :D Mut en mä niistä vapaaehtoisesti ehkä kuitenkaan maksais. En tosin jauhomakkarastakaan, noinniinku ravintelissa.

  VastaaPoista
 4. Nojoo, uunimakkaraa ei usein tule ravintolassa syötyä :) Mutta tuosta ei makseta vapaaehtoisesti, vaan siksi koska pakko jotain on syödä.

  VastaaPoista