4.1.2024

Vuosi 2024 on jo pilalla

Otsikko sen sanoo, vuosi 2024 on jo pilalla. Itselläni, kun olen trendsetteri, early adopter ja ties mitä, niin se meni pilalle jo 31.12. edellisvuotta. Antakaas, kun kerron.

Uuden vuoden kunniaksi olin ostanut kaappiin nimimerkki Nuorempi tyttärelle Pommacia. Ei muuten pudonnut juoma, älkää kysykö miksi, mutta katsokaa nyt tuota pulloa ja kysykää miksi. Miksi, oi miksi.

Tiesin toki tästä etukäteen ja voi toki olla, että tämä on vain muutosänkyröintiä, mutta onhan tuo nyt aika vittuilua, että korkkia ei saa irti pullosta. Yritä tosta suoraan juoda, tällaisella yksinkertaisemmalla tuo korkki on helposti suussa. Halutaanko maksimoida muovin maku? Toivottavasti kuitenkin Ganges ja Tyynen valtameren muovipyörre tämän myötä puhdistuu.

Onneksi muovipullot ovat vain erinäisten erikoistilanteiden, kuten junamatkojen ja futisturnausten tuote. Muuten mennään tölkeillä, kiitos 2000-luvun tärkeimmän muutoksen eli Suomen juomaskenen tölkkisaation. Ehkä futiskentän laidalle lähtiessä pitää ottaa kääntöveitsi mukaan, saa korkinkin irti.

Eipä siinä, eteenpäin. Muistakaa pitää myös kypärää päässä, että ei satu pahempaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti