21.8.2012

Joskus Ronniekin pudottaa pallon

Jos kaksinnainti eli niin sanottu mormonikikki olisi laillista, saattaisin harkita avioliittoa Ronald McDonaldin kanssa. Siihen on lähinnä kaksi syytä. Ensinnäkin se ärsyttäisi James "Jaymz" Hirvisaarta ja toisaalta Ronald tekee hyvää pöperöä... Mutta joskus Hänkin epäonnistuu, uskokaa tai älkää. Siis Ronnie.

Tein välilaskun Ruoholahden Mäkkäriin the other day. Ihan jostain puskista vedin sen normaalin kaksi-juustoa-ja-pieni-kola-annoksen sijaan neljä nugettia feastin soosilla ja mansikkapirtelön. Hyvä combo sekin, suosittelen, mutta mutta mutta.

Jo aikaisemmin muistan tähän ongelmaan törmänneeni. Nimittäin pirtelön juominen tuolla pillillä. Pirtelöpillin, sikäli kun tiedän, pitäisi olla normipilliä jytkympi jaymzmäistä sanaa käyttääkseni. Mäkkärissä joutuu kuitenkin käyttämään normipilliä. Eikä tuo tankeus ihan hevillä sen läpi tule. Tulee kyllä, mutta ei vaivattomasti, kuten sen pitäisi. Nyt joutuu jumaleisson imemään kuin Linda Lovelace konsanaan, että saa tavaraa suuhunsa.

Mutta kai se on tämä yksi virhe, joka tekee Ronaldista täydellisen, voiko olla? Silti tekisi mieli kuljettaa povarissa omaa pilliä... Olenko yksin ongelmani ja mielipiteeni kanssa vai kirjaanko ylös jälleen kerran kansan tunnot pilkuntarkasti?

2 kommenttia:

  1. kyllä pitäis sen pillin olla sitä kokoluokkaa millä "bubble tea":takin juodaan. Vitsiä jatkaakseni: siis sellainen että siitä imemällä saa ne pallotkin suuhunsa.

    VastaaPoista
  2. Ens kerralla pistä pirtelöön yhen pillin sijaan kaksi (2) pilliä ja alkaa tavara irtoomaan!

    VastaaPoista