26.6.2013

Juomakollaasinomainen artikkeliviritys

Jumaleisson, melkein koko kuukausi mennyt ilman artikkelia. Kesä kaiketi on ihmisen parasta aikaa, kun ei blogiinkaan pääse. Toivottavasti ette ole liikaa kärsineet. Nyt aattelin kirjoittaa, kun lämmöt hipoo kohta kolmeakymppiä, varmaan hulluna lukijoita :D

Nesteytys on helteellä tärkeää, joten monenlaista uutta hapokasta tuotetta tullut taas kaadettua kurkusta alas, olutpainotuksella näköjään. Tässä kootut selitykset, vinkit, kyselyt ja läpät. Mahdollisesti vittuilua, jos jotain tulee mieleen.

Liitelistä ostin Jaakon chiliolutta, kts. vasemmalle. Less said better, ei ainakaan mun suuhun maistunut chili yhtään. Voi jättää kauppaan, petyin karvaasti. Toinen puteli oikealta oli sen sijaan lakritsiolutta. Olikohan tanskalaista, mutta ainakin Tanskasta (ehkä) sain sitä tuliaisina. Ei maistunut tääkään mielestäni siltä, miltä piti, mutta hyvää olut oli. Osta, jos oot Kastrupissa. Tais olla samaa settiä kuin tää Simon laku. Hyvä bränti, eh nimittäin.

Viimeinen oikealla on litranen Heinäkenkä. Suositeltava tuliainen kelle tahansa, myös siideripirkoille. Eihän litrasessa olusessa mitään järkeä ole, ja hollantilaiset itse varsinkin katsoisivat sitä varmaan kummeksuen, mutta olen sen verran miehisyydestäni epävarma, että litran poika on aina hyvä.

Neljäs ja viimeinen on kuvan Pepsi, mallia Throwback. Ihan hyvää juomaahan se oli, mutta niinhän Pepsi on. Ja kola ylipäänsä, kunhan ei lähdetä hipsteröimään. En mitään outoa maistanut. Tässä on reaalista sokeria. En sitten tiedä, mitä se litku normaalisti sisältää. Onko palstalla jotain kemiikikkoa, joka voi selittää? Juotavaa kamaa, mutta taisi hinta olla sen verran reilu, että ei ole ihmeempää syytä juoda tätä.

Vittuilua ei tullut nyt valitettavasti. Ensi kerralla...

1 kommentti:

  1. Taitaa olla Ameriikan ihmeitä tuo Throwback. Siellähän peruskolanektariini sisältää sokerin sijaan glukoosifruktoosisiirappia, joka kaiketi on kaiken pahan alku.

    Suomikola näyttää sisältävän vaan oikeaa sokeria.

    VastaaPoista