25.9.2013

Tölkki kolaa ja virkavapaalle

Vitsit loppuivat jo vuosi sitten, mutta silti on yritetty kuin Robert Falcon Scott konsanaan. Mutta ei vaan pysty. Jo pari kuukautta sitten päätin, että tarvitsen virkavapaata. Huomatkaa siis ihmiset, että tämä ei ole vuorotteluvapaa. Kun jään tauolle, kukaan työtön bloggari ei valitettavasti tule palkatuksi sijalleni.

Vielä kuitenkin on ollut kolaa pivossa. Ainakin se etu bloggaamisesta on ollut, että pyytäen ja myös pyytämättä on saanut kivoja tuliaisia ihmisiltä ja joskus yrityksiltä. On ollut eritoten ilo nauttia monenlaisia kolatuotteita, joita muuten ei ehkä olisi tullut nautittua. Joku voisi joutessaan laskea tuotteiden määrään. Tässä artikkelissa ovat toistaiseksi viimeiset: nimimerkki Velipojan tuomaa kolaa Belgiasta ja nimimerkki Monikansallinen yritys lähettämää kolakarkkia. Kiitokset molemmille, ajattelin teitä nauttiessani :D

Näihin kuviin ja tunnelmiin, palaataan astialle. Muistakaa, että enemmän maaleja tehnyt joukkue voittaa. Leinonen toki saattaa kirjoittaa, mutta aika hissua silläkin on tuntunut olevan.

Hatunnosto vielä hänelle, joka voi sanoa lukeneensa jokaisen artikkelin.

P.S. Jotenkin sopivaa, että viimeisen artikkelin viimein kuva on - tahattomasti - väärin päin...

6 kommenttia:

 1. Hyvää virkavapaata ja kyllä kyllä voin sanoa lukeneeni jokaisen artikkelin. :)

  VastaaPoista
 2. Holla. Voi tää on kyllä harmi. Löysin tän blogin juurikin noin vuosi sitten jotain reseptejä guuglaillessani ja oon ollut följyssä siitä saakka. Kolaa ja pekonia diggaavista jätkistä ei vaan voi olla diggaamatta. Tai siis suurin osa ihmiskunnan kaksilahkeisesta niistä kai tykkää, mutta ei niin kuin verbaalinokkelasti kuin te. Täytyy joskus sade/flunssa/crapula/pekkaspäivänä kahlata noita vanhempia juttuja läpi. Ovat sitä verta kultaisia. Teillä oli hyvä meininki, ja on kai edelleen. Peace!

  VastaaPoista
 3. Blogimme sisällön laatu oli korkeimmillaan 2011, kuluva vuosi on jäähdytelty aika pahasti. Jossain heti alun jälkeen homma oli nälkäisintä. Ehkä tähän tehdään vielä joskus paluu, satunnaisia juttuja aion ainakin kirjoitella, mutta takavuosien tajutonta tahtia ei koskaan enää saavuteta. Vuonna 2011 julkaisimme 424 artikkelia, vuodessa on vähemmän päiviä! Palataan!

  Haluan huomauttaa, että siitä olen katkera etten koskaan kertaakaan ole saanut mitään maistiaisia! ;)

  VastaaPoista
 4. Jos määristä puhutaan, niin vuonna 2010 on tuo 326:kin aikamoinen, kun otetaan huomioon, että aloitimme heinäkuussa :D Ei olla joo siihen tahtiin eikä varmaan laatuunkaan pääsemässä.

  Mutta jotenkin nyt, kun laittoi ainakin väliaikaisesti pisteen hommalle, niin vähän alkoi kiinnostaa kirjoittaminen. Tuntunut jotenkin välisin vääntämiseltä tänä vuonna...

  VastaaPoista
 5. Kiitos hauskoista jutuista, näitä oli ilo lukea! Kaikkea hyvää jatkolle.

  VastaaPoista
 6. Just meinasin äänestää teitä vuoden parhaaksi ruokablogiksi... Kaikkea hyvää, olitte parhaita.

  VastaaPoista