12.3.2014

Peter Uteros esittää: Double dip & cheese

Todellinen hamppariuniversumin auteur viimeistelee itse hampurilaisensa kuin ammattikoululainen tuunaa henkilöautonsa. Kyseiseen katutason klassikkoon saat ohjeet ilmaiseksi Pallolaajennus Median erityisjuhlajulkaisussa:
1. Säästä viikkorahoistasi valuuttaa kahteen juustohamppariin ja vapaavalintaiseen dippiin paikallisessa McDonaldsissa. Osta myös vapaavalintainen dippi. Kannattaa vierailla syömässä keskellä päivää, jolloin seurana on korkeintaan aasialaisia ja vittuuntuneita pukumiehiä. Illemmalla joudut teinien sumputtamaksi ja luultavasti menetät elämänhalusi.

2. Mustavalko-TV-streptokokki Peter Uteros suosii valkosipulidippiä. Uteros kehottaa näkemään vaivaa ja noutamaan dipin Hesestä, koska sen dippivalikoima on ylivoimaista verrattuna Mäkkäriin.
Alkupalaksi nauti toisesta hampparista pohjakerroksen sämpylä pois ja levitä dippi strategisiin rakoihin, joissa juusto ei ole pahemmin liimautunut sämpylään.

3. Syö ja nauti elämästä, joka tarjoaa parhaat puolet valon ja varjon puolelta. Majoneesi tuplajuustossa todellakin on askel voiman pimeälle puolelle.
Kyytipojaksi kelpaa kolajuomien kuningas, mutta kunnon sniiduilija salakuljettaa povitaskussa mummon puolukkamehut juomaksi.

2 kommenttia:

  1. Kirjotelkaa pojat taas useammin, teidän jutut on kuitenkin härmän parasta matskua.

    VastaaPoista
  2. uuh, melkein tulin...
    mitäs otta muuten mieltä burger kingistä? ainakin siitä stockaa vastapäätä olevasta saa whopperin jo alle puolen tunnin jonottamisella ja automaatti-kolaa saa ryystää niin paljon kun kehtaa.

    VastaaPoista