25.7.2015

Not-a-Comeback: Aamu alkaa pekonilla

Ei, tämä ei ole comeback. Jotta voi tehdä comebackin, täytyy mennä pois. Ei me menty pois, mutta koska kaikki oli sanottu, olimme hiljaa. Uusia tekstejä on kyllä pyydetty usein. Olemme saaneet epätoivoisia, jopa uhkaavia, postikortteja, fakseja ja sähkösanomia. Aihetta ovat käsitelleet lisäksi lukuisat Pallolaajennus meet and greet -vieraat. Kuulemani mukaan myös luontoiltaan soittanut "Sauli" oli valittanut, että joutuu illat pitkät tuijottaan rehuja pihalla, kun Palliskaan ei enää ilmesty.

Tässä siis olemme. Edellinen ilta oli mennyt Helsingin juhlahumussa ja saunassa Slayerin Exileä kuunnellessa ja lisäksi Jussi oli nukkunut yönsä helvetin ohuella vieraspatjallamme. Olin sentään vaihtanut pois anoppini käyttämät lakanat, vaikka kaikesta päätellen Jussi olisi ollut hyvin mielissään nukkumassa niissäkin. Mutta joka tapauksessa heräsimme aamulla ja tarvitsimme ruokaa.

Teksti: Jussi Koivisto Kuvat: Jussi Leinonen
Toastit olivat yksinkertaisia kuin tekijänsä. Paahtoleipää, ketsuppia, paistettua munaa, cheddaria ja pekonia. Nämä yhteen, pekoni kiinni leipään esim. hammastikuilla ja koko komeus grilliin. Oli muuten hyvää. Suosittelen.

Jos olisimme tehneet comebackin, tämä ruoka olisi ollut sen arvoinen aloittaja.


1 kommentti: